haaha, sköningar som har hand om piratebay =)

kom nyss hem från bokrean, vilka kap ja har gjort.. berättar mer imorrn.
var bara tvungen att tipsa om för er som är vakna vilken skön liten strip thepiratebay gjort på sin hemsida =)
kolla och skratta med dem och deras hånande =) goooo piratebay!!!

http://thepiratebay.org


schlafen ohne dich :/

det verkar som att tiden springer iväg.

fick min månadsmigrän häromdagen.. spydde som en gris och försökte gråta. men inget hjälpte och jag ville ta livet av mig.. först när jag lyckades bädda någorlunda med en handduk i badkaret och la mig där så kunde jag äntligen få lite ro och somna.. när jag vaknade några timmar senare så va allt bra igen. usch läskigt när det blir så, ja blir så rädd.

hade en väldigt minnesvärd lesbisk sexdröm.. minns konstiga detaljer. frågan är vart min fantasi är påväg.

jag vill planera midsommar nu, sen australien. ändring i schemat. men måste planera nu så ja kan ta ledigt.
var ska vi spendera midsommar, och hur? :) kollat på stugor i grebbestad.. hittar inga :S så var när hur?
och säg inte att det är långt kvar, för det skiter jag i =)


väntar fortfarande på lämpet. pengafrågan är ordnad. nu ligger allt på mig.
annars är det bara jobbjobb, sambohängande och mkt onödiga tankar.


även om jag inte borde, så undrar jag vad han gör och om han nånsin saknar mig.

i don't waist my time on a bum.. like you.

hm, nu får det nog vara slut med min öppenhet om mina drömmar, blir ju mongoförklarad och allt =)
haha neevars, men min senaste värda "komihåg" dröm var en farlig sexdröm med en riktig fiende, så ja.. jag tänker verkligen inte dela med mig av den, det är så att jag skäms! :)

annars funkar nog allt som det ska .. min röst har varit otillräcklig och sprungit iväg vid upprepade tillfällen senaste veckan.. allt från manliga madde, till sexiga madde och whiskeymadde.. jag var t.o.m jämnförd med en maffiaboss och janis joplin där ett tag.. men nu börjar allt återgå till det normala. coolt endå med alla komplimanger en sådan röst medför!

väntar fortfarande på lämpet. och träningen är förskjuten tills förkylningen lagt av (jag ser iaf ljuset där framme nånstans nu).  jag är iaf sjukt duktig med slutarökandet, inte för att jag nog nämnt nått tidigare, men håller det ganska mkt för mig själv, då jag tror att det är mkt psykiskt..


festen för joppe är tyvärr inställd..vi kunde inte matcha helger så det sket sig :/ jag&sambo planerar att komma på nån rolig temafest istället.. vi har en stor lägenhet o vissa kvällar lediga tillsammans, så vafan =) tillägga att hon är världens sötaste som skickade blombud med underbara röda rosor till mig till jobbet på alla ♥ dag.. åååh jag som älskar röda rosor! hon är verkligen bäääst, ska visa tacksamhet och fixa en tacomyskväll nu till helgen tror jag!!!
annars så vill jag nog gå ut på fredag.. känns så nu iaf.. men har inte planerat nått med nån.
så det blir nog ensam utgång :p



fick iaf en uppskattad dag med talin och alicia igår. mitt lilla troll. ♥. hittade massa söta hellokitty kläder, och tillfälligt nog inget till mig själv, så det blev en billig shopping månad detta :d Nu ska ja strax springa till jobbet.. hunnit städa kök hall och badrum idag.. imorrn blire mitt rum oså kanske det är någorlunda fint till helgen.. så man kan slappna av :)



tillståndet är oförändrat.
men det är nog bra så..

feberdrömmar och annat snuskigt.

drömde häromnatten att det plingade på dörren... då jag gick till dörren passerade jag vardagsrummet. där inne låg min gigantiska rosa gris, som tydligen agerade husdjur. i dörröppningen fanns det en märklig liten man, kort med en stor rund mage.. runt midjan en lila  halsduk och runt halsen en röd fluga, annars var det bara hud. Kommer för närvarande inte ihåg vad det var han ville men det hela slutar med att han när han vänder sig och ska gå hem till sig tappar han handduken och hans lilla rumpa guppar när han springer till sin dörr (lustig syn), han är tydligen min granne så dörren är på mottsatta sidan från mig på samma våning.

strax därefter plingar mannen på igen. denna gång bärandes ett par rödrandiga kalsoner istället. och när jag öppnar frågar jag om han glömt sin get, just precis svarar mannen. varpå vi går in i vardagsrummet där hans get såfint ligger och myser med min gigantiska häst, som nu grisen förvandlats till. chockad klappar jag hästen, medans mannen frågar om ja brukar rasta honom, iomed att det var en gris innan så svarar jag givet att nej det har ja inte tänkt på..
"-då är det nog bäst att du kollar efter hästskit". så ja.. det var vad ja funderade på närmaste tiden, vi hade ju trots allt bott i lägenheten mer än en vecka (?!)
patrik satt och klippte davids hår i min ena toalett. när jag frågade vad dem gjorde så svarade patrik att david ville ha det städat :S? antar att han menade hans frisyr då men serriöst..bögar =)

hela drömmen slutar med att vi ligger och kollar på film lr tv i vardagsrummet, jag nina och några flera, varpå jag säger nått liknande "-erik kan du ge mig kontrollen (typ)",, han säger då "-ja heter inte erik".. jag försöker snabbt rätta mitt misstag.. men kommer fram till att jag inte minns denna killes namn... slutar med att jag bryter ut i hysteri och asgarvar..
nina frågar vad det är med mig och jag försöker säga att jag inte minns killens namn..hon kommer fram till att det gör hon onte heller.. så hon faller in i mitt skratt hon med.. och den slutar med att david säger:
"-är ni serriösa?"

så ja.. va nog en liten feberyr dröm.. för att tillägga så drömde jag natten efter att jag hade en snopp (?!) men att vi skulle lämna tillbaka den,.. (antar att det var nått test lr nått, testa på en dag) haha.. och jag kom på typ 10 min innan vi skulle lämna tillbaka den att jag inte testat känslan att runka.. så ja.. hela drömmen gick ut på att jag sprang och leta utrymme för att vara själv.. sprang i långa källar lokaler, förråd, men överallt var det öppet eller folk.. jag hittade aldrig en ledig toalett eller ett tomt utrymme.. så ja.. vaknade lika otillfredställd som i drömmen, och utan snopp (?!) som tur var =)

aja, det har mina sjukdagar bestått av. sjuka drömmar, jämmer och mer jämmer. Nina köpte halstabletter oså har sötaste mamman som kom hit med massa godsaker.. glass godis tidningar läsk osv onyttigt, men hon passade även på att köpa bröd pålägg pasta kött osv.. helt onödigt men allt hjälper mig att bli frisk sa hon. haha=) febern la iaf av i förrgår så igår gick jag till jobbet..
tar mig lite extra raster där jag spyr slem, annars funkar allt som det ska!!


vad det än gäller så kan jag alltid ta upp det med nina :) hur ska ja nånsin kunna bo utan henne?
såfort jag är det minsta orolig över nått kroppsligt lustigt från slem till bajs så kan jag rådfråga henne.
serriöst så finns det nog ingen som jag hellre visar mitt bajs för! FAN VILKEN KÄRLEKSFÖRLARING=)


så.. snart kommer lämpet. sen är det bara att sätta igång. ska vi ge det en månad? har bara festen för joppe. annars kan jag dedikera denna månad till jobb&plugg. inga problem =) nina och jag ska ju hjälpa varandra med så det kommer gå som smort dethär! kan bara se firandet framför mig! =) nu närmast är det alla ♥ dag lördag vilket ska firas med att jobba i 12h och servera alla lyckliga jävla par för att sedan ta några öl med resten av singelgänget och gå ut på krogen för att finna sig ett ligg kvällen till ära. får sluta va så jävla pryd och ligga runt lite mer. tror det är bra för hjärtat.





så. kavaljer till 30 maj behövs..
.

jag vill att du går nu.

jag fryser, har inte ens ork för att läsa eller kolla film. vill inte prata med nån, för då jag pratar hostar jag bara och det gör så oont. torr runt näsan efter alla snytningar, torr på läppar och i munnen efter att tvingas andas med munnen då näsan är igentäppt. feberyra och kallsvettningar.

jag vill inte mer.

det blir aldrig aldrig som jag planerar eller önskar. irriterande tröttsamt.
allt är helfel och jag drömmer hemska mardrömmar om lustiga saker.
till råga på allt så fick jag tydligen allergi chock igår. vaknade med lite utslag som kliade på magen,
efter ytterligare några timmar av sömn så fanns dem på hela kroppen. från fötter till hals. såg ut som stora landskap som svullnat upp, nässelutslag heter det tydligen. ensam och rädd ringer jag gråtandes till mamma och frågar vad det är för fel på mig, vad jag ska göra..  tur att mamma finns.
hon skickar dit allergi experten till morbror jag har som stoppar i mig tabletter och ger mig salva. utmattad av tumultet och febern så slocknar jag och utslagen försvinner med tiden..


ibland känner jag mig som en liten hundvalp.. som förbrilt hämtar tofflorna, tidningen, slickar mig fin varje dag och viftar glatt på svansen och spelar söt.. rullar runt osv allt för att göra tillfreds.
ett exempel var nog i lördags.. jag vill inte vara med om det igen. men jag märkte trots allt.
jag tänder nog på att bli sårad... alla har vi våra fetisher i guess..



gör mig frisk nu, så att jag kan börja träna.nu blir det bolt, synd att jag inte har glass.. tecknad film och glass gör alltid en frisk :/

u can call me madesträv.



ja det är nog okej endå va..

jaah, det har varit några stressiga dagar bakom oss, även en fartfylld helg. men det har varit bra =)
trivs i nya lägenheten.. trots att det mesta av våra saker förnärvarande finns i "bajrummet" som vi så fint döpt ett av våra rum till.. flytten var sjukt krävande och våra flyttgrabbar har redan planerat in en resa för våran nästa flytt då de ska vara lååångt borta från oss har de bestämt.. haha yeah right. tomma niklas och per var grymma, men grymmast var nog sis som ställde upp långt mkt mer än vi väntat oss, förutom att hjälpa oss flytta så fanns hon vid våran sida dagarna efter och såg till att lägenheten blev minst sagt "knullfin" som vi oxå hade som mål =)

en mysig inflyttningsfest som slutade med en smärre trevlig händelse för nina och en behövlig för mig..
hann även med att jobba lördag kväll och söndag heldag.. gårdagen var rätt trög då jag längtade efter att få sova uuut.
men det har jag ju gjort nu och är rätt nöjd med tillvaron..
har kommit fram till att jag borde sluta lägga ner energi och tankeverksamhet på d..
han är mysigast och jag har svårt att sova utan han.
så ja , jag är en skum brud med myskomoral som sagt!


nu vill jag planera australien.. bada med delfiner och krama gabbe=)


möta sambo och köpa piiiizza nu.. träningskort och mys med sis/alicia står på planeringen imorrn.

somna aldrig oense är trixet för att vara gifta länge har jag hört!

kärlek vänner, det är det vi lever för!