irriterad!!

åh, jag är hemma och jag är irriterad. Jag är så irriterad att ja inte vet om ja ska skratta eller gråta. Jag rynkar ögonbrynen så ja får ont i huvudet. Allt är usch, jag har inget som bara är mitt och ja är trött på att alla ska va i varandras grejjer och vi ska leva som hippies. Att folk inte fattar att man måste hålla för ljuset när man blåser ut det så man inte får en hel badrumsspegel full med stearin, eller att man går ifrån lägenheten med flera ljus tända utan att komma ihåg att blåsa ut dem ska inte finnas.

Det enda ja behöver för att känna att det är mitt hem är en säng. Och här har ja fan inte en säng, folk kastar runt på mitt täcke, byter ut det, ändrar om, har övernattningar och gud vet vad i min säng:/ Åh ja blir så trött på mig själv för att jag är så kinkig och gnällig och klagar över det.. men ja är ju sån:/ det är ju inte mkt begärt att man må ha lite hyfs?!

jag måste ha vaknat helt på fel sida eller så beror det säkert på jobbiga drömmar. Kan även bero på intaget av alkohol som skedde alldeles för sent inatt, men så är det när man har kvällsjobb ibland och inte kan stå emot frestelsen att mysa! Så ja förstår inte hur i hela friden ja kan ha detta humöret idag, efter så mkt gott så kan det väl inte komma ont? :D
Mina världsliga problem: 1. jag snarkar när ja inte vill snarka. 2. vi missade en visning 3. andra visningen låg i toppen på en backe och vi orkade inte vänta mer än 10 min så han blev supersur. 4.jag ramlade i en trappa? 5.jag tog någons macka och spillde cola på den innan vi upptäckte att de inte va min. 6.ja hann inte gå på stan. 7.ja hade alldeles för mkt packning att bära hem från jobbet idag, shoppat för mkt hos mamma. 8. har inte någonsomhelst lust att göra mig fin och dricka idag..  SÅ HEJ NYÅR!


åh, nu känns allt lite bättre iaf. skönt att ja fick skriva av mig en del..

saknar mammas badkar ♥.. nepp lite kaffe på balkongen sen göra mig glad och fin? kanske..

ge mig bättre framförhålling och ja har allt.

ok, nu är jag helt överspelt över allt ja köpt och fått att ja bara vill kika på allt om&om igen.. dvs, jag vill absolut inte packa ihop allt.. utan ja vill nog leka hela natten?! Ska försöka klura ut hur man använder en kamera med avtagbart objektiv (heter det så?) och massa lustiga inställningar. hej och hå! kul att ja kommer kunna ta maaaassa fina bilder iaf ;)

fredag, nyårsafton.. hm? har iaf med mig en flaska champagne♥ och ja o alex har massa cava.. så glada kommer vi vara av allt bubbel iaf.. sen är det nog inte så mkt planerat. hoppas den slutar bra iaf, så ja får en bra början på nya året!! Dagen kommer nog gå som smort, då vi har 2 lägenhetsvisningar och massa stan med fika osv inplanerat!


först så ska ja vinka hejdå till underbara sjötorp och bege mig back to norweiga igen.. sen jobb&mys.
jag klagar inte;)



jag hann inte..

godjul, gottnyttår och godfortsättning..

dagarna springer förbi när man håller sig sysselsatt. lyckades mysa mig igenom julen och klarade mig utan men.
är hos mamma, lång tågfärd ledde hit.. massa snö och mysig familj. Öppna julklappar och nu vankas det film med lillebror..  tur att han har bra smak och ja lyckas ärva kläder av han istället. Nu har ja ny vinterjacka..yes!
Imorrn blir det stan, shopping och hälsa på bebis? njuta lite extra.. eller iaf göra det bästa av situationen.
nästa gång ja kommer blir det för begravning:/




Tack för all din kärlek
tack för allt du var.
Tack för ljusa minnen
som nu lever kvar.

Maja♥

oh ja, så gör vi!

måste bara berätta min extrema glädje över att betala 10 000 i skatt till den norska staten denna månad. ÅH SÅ GLAD JA ÄR :) varför i hela friden ska ja betala så mkt skatt? kan någon förklara det för mig tack? måste vara nått stort helvetes jävla fel va? fy fan.. jaja ja ska va glad över skatteåterbäringen i sommar.. MM HOPPAS JA!


norge>nutid detta ger mig glädje för tillfället.. tur det :)

har förövrigt haft en underbar afterwork med bra jobbkamrater (ja har nog de bästa?!) så ja.. kan inte bli annat än bra. vareviga af vi har haft, med diverse jk har vart de bästa.. så ja får nog ge alla ett kollektivt beröm :)
Skulle vara en skön utgång med kusin, men det får vi spara, ja är ju som sagt ledig imorgon, med en ..än sålänge död mobil.. så ja kommer nog fortsatt vara friiiii.. thank you my lord.

Hade oså en riktigt bra vecka, extra koselig oså! Det var de värt :) Får vi inte friskvård på jobbet så borde vi få ha ett privatliv, det var så ja sa till dom iaf :p så nu må ja se andra delen av the town.. ge den ett ärligt försök utan andra tankar :)

mamma, brorsan, styvfar, mormor, henke och emelie i mellandagarna.. LKPG I JANUARI!
men närmast jul med ninis <3 tur att ja har något att se fram emot!

åh det är ännu en bra dag! God jul mina nära och kära!

....

och jag vaknar 8h senare och känner mig strålande.. helt ensam i lägenheten, kan springa omkring naken bäst ja vill.. lagade mat inatt så det är klart, förbered med cola i kylen.. ja, kort sagt. EN BRA MORGON :)

hej positiv energi, var du än kommer ifrån så hoppas ja du är här för att stanna <3




Lucia ♥

Fick jobba på tåg igår.. första gången själv!! jag var läskigt nervös och såg ut som ja skulle gråta.. Men såfort jag var bakom disken så var jobbcharmen igång.. fick lysande kritik av de flesta, och fick min första dricks på tåg..haha.
Lyckades glömma nycklar o grejer vid korsbytet.. men det är ju faktiskt mig vi talar om:) så det var det minsta att förvänta sig! haha.. Men tillslut så var erfarenheten lyckad och jag är glad att ja gjorde det..
Afterwork med Martha och Ninis var bland det behövligaste och bästa:)
Övernattade hos Ninis och det sista jag sa va: -det här har varit en jättebra dag!
2h senare var det morgon och hon drog till jobbet och jag hem..

Fixade frukost, tände ljus, satte på lucia låtar i väntan på svt:s lucia och väckte alex.. mysigaste morgonen på länge!
Stackars mamma fick dricka kaffe& äta lussebulle och pepparkaka själv, för brorsan hade sovmorgon.. stackars:/
Nu inväntar vi att ikea ska öppna och vi ska köpa julpynt:) Fugazi på tisdag måste ordnas!

Hello, life is great!




oväsentligt för dig, desto mer väsentligt för mig.

jag är för närvarandet mindre negativ och mindre sliten! weiho!

varit en helt okej dag på jobbet, med musik i öronen och bra tåg så klarade jag den fint.. kan ha att göra med att ja har härliga arbetskamrater med, sweet! var nära att jag fick byta pass och jobba på tåget till bergen imorrn.. men jag lyckades slingra mig undan det då cafeteria settet är helt nytt och kommer att vara ett helvete att börja jobba i när man har så mycket saker att sätta på plats... puh.. blev väldans nervös där ett tag. Men ibland har ja tur:)

Har kommit fram till att gå hem kissnödig är nog det bästa sättet att ta sig hem på.. du fryser lättare, behöver öka tempot, då skyndar du dig och du kommer fortare hem och du tänker mer på att du är kissnödig än hur långt det är hem:) Himla smart strategi de där.
Det värsta är dock att gå hem lördagnätter.. folk är ute, de festar och de är fulla. Där ska ja gå hem.. i något sunkiga, men otroligt bekväma mjukiskläder, riktigt påpälsad.. rödblommig och hår som är såpass krulligt att de passar in på beskrivelsen av ett troll ungefär:).. Kan ju inte riktigt säga att jag är nöjd över utseendet just då.
Men idag så lyckades jag tillochmed få lite komplimanger påvägen hem.. nästa så ja va tvungen att kolla om det var någon annan som gick bredvid mig..haha.. stor eloge till grabbarna som fick mig att känna mig snygg i den utstyrseln:p

Imorrn blir det jobb igen, mer nya kollegor som kommer förgylla min dag och sedan är helgen slut!
Fin summering av helt okej jobbhelg.. Sedan har jag några fria dagar som jag ser fram emot.. lite lucia mys på ikea tycker jag inte låter helt fel?! .. bra dag att handla julpynt på :)
Sen är jag även i stort behov av filmkväll, lite mys är behövligt..!



nu är det "a christmas carol" som ligger på skärmen.. en irish coffee hade ju inte skadat..


tömning pågår.

dagens i-lands problem är rätt många i min värld..  jag har inget badkar, jag behöver mer sol.. jag drog åt skärpet för hårt.. o ja.. it goes on. Jag kan va en väldigt negativ människa när jag vill, har nästan börjat missbruka ikke på jobbet.. sen har vi mer allvarligare problem som att spenaten var härsken och ikea blev inställt. men det är ju något helt annat;)

tänk om ja hade min egna lagun mitt i djungeln som jag just nu kunde simma i.. då hade livet varit himla bra.
tungt att gå hem från jobbet idag.. första tågen blev stressiga, försökte ändra min attityd och intalade mig själv att det bara var inställningen.. whiskey on the jar högsta volym och lite skönt bilåkande.. blev nästan bättre.. trevliga konduktörer förbättrade även det en del.. för att sedan stöta på stans bitterfitta. vissa kvinnor kan verkligen inte köra bil. nästan så att jag generaliserade och drog oss alla med samma kön under en kant.

aja, det rullade på iaf med ett flertal humörsvängningar.. slutade med att jag stannade vid grönt ljus för att invänta rött(?!) ljus. Japp.. så trött var jag, färgblind och lustig.. världens längsta promenad för alla jävla uppförsbackar som jag börjar tröttna på.. småregn (WHAT?!) och allmänt jobbigt.. kommer fram. och upptäcker att hissen är paj.. får först gå upp de 2 våningarna från garaget.. sen från botten så är de bara att knalla upp till femte våningen då, ibland suger det att ha toppvåningen.. ibland.

imorrn kommer det säkert vara skitkallt och snorhalt :) men ja är inte bitter!! :D:D
okej.. sova lite så ger jag ett mer kärleksberikat och varmt inlägg imorgon:)