sjukt snabb uppdatering sa ja

Har ingen aning om vad jag ska börja. men jag drar en snabbförklaring om vad som hänt sedan sist.
Midsommaren var great som dom säger i norge osv =) .. allt blev som vi trott och vi både åt&drack gott.
jag va en smula besviken på bristen av engagemang vid skapandet av midsommarstången. Men nina hjälpte mig så vi lyckades göra bästa stången och finaste kransarna..
 
PEACE AND LOVE var helt enkelt underbart. gänget, boende, dryckerna, artisterna och maten. allt lyckades till slut och blandningen blev sagolik.

NU.. åkte vi från borlänge, slitna och sjuka efter dopp i dalälven direkt till sthlm. Impulshej. fick ligga över hos Melenita, min sötnos från barcelona..
Nina pallade inte trycket så vi åkte med melli och hennes man till linkan, lämnade av nina och hämtade min sis istället =)
till jönköping , lämna av mannen och sedan boråååås. hej krippo johan och niklas :D .. skulle åkt vidare idag, men sitter fortfarande här i fönstret och dricker öl i solnedgången. har umgåtts, ätit badat och druckigt.. haft semester så att säga. NIIICE :D

imorrn blire färd till ullared, scorett outlett och kolla in grejjer.. sen sola lite i halmstad för att sedan hamna i malmö där vi slutar bilåkandet med lite köpenhamn besök osv. beräknar att vara tillbaka i linkan söndag, med massa mer mil på lille villes bak så att säga!


okej nu ska jag vara mer social ... KÄRLEK :) oså som ja brukar säga.. grymma bildbevis ska ordnas så fort jag är tillräckligt mkt ledig att fixa :D

oså har jag en riktigt underbar svensk midsommar. länge leve traditioner!

lyssnar sönder Love med Elin Sigvardsson  och Lars Eriksson just nu,  men det har jag typ gjort ett tag.
En typiskt "bra text" låt..

började föra efter jobbet.. med spel och öl, avslutade tusen kronor rikare och med världens godaste "freeporingimörkret" drink.. min bästaste orgasm. finns det godare drinkar?

imorrn kommer vi ha världens bästa midsommar, för jag har världens bästa och roligaste vännerna.
för att inte glömma: mååååste ta med twister spelet =)

sprit så det skriker om det och bygga midsommarstång och kransar. bilen avgår halv tio och vi kommer va sjukt trötta och bli fulla på första ölen. guld värt =)


sju hagar och sju sorters blommor..
nån gång ska ja väl drömma om den rätta kärleken? man har ju alltid hoppet!

nu blir det nattcider med världens bästa sambo på balkongen. vem har sagt att man inte kan leva på platonisk kärlek? :)


Ha världens trevligaste och bästa midsommar!!!!! mvh/Madeleine på pickalurven :D


balkongmys.

mm.. så sitter jag här på balkongen, chillar lite med ett glas rött. perfekta avslappningen. funderar starkt på att ta ut min coola gungstol men brist på ork efter mina låånga jobbpass så bangar jag. de osköna stolarna får duga tills bättre dagar =)
Detta är vad jag kallar konst! bara appråpå sådär..
drottning..
smörgås

Bombflygplan


kan ju bara säga att jag skrattade ihjäl mig=)
Vi hade en övernattning i gryt och pratade midsommarplaner.. järngänget bestående av mig per och johan. mkt alkohol, jag var dock rätt duktig då jag var chaufför hem tidigt dagen därpå. Sällskapsspel i all ära.. överlycklig.
Finns det nått roligare? Grabbarna va lika inne i spelet som jag och vi slutade inte förren grabbarna hade problem att läsa ordet rätt.. därav målade helt fel ord. haha..









Slutade iaf med att vi beslutade att vi får ta med 4 vänner var.. övernattning midsommarlunch med nubbe och bärs, grillbuffe och frulle ingick i priset 500:-
sjukt bra pris + att vi gärna fick dricka medhavd alkohol i sällskapsrummet. martin kom senare på idén att vi häckar såklart på stranden. bra däääär! längesen ja firade midsommar på riktigt så jag ser mer än fram emot det =)..












tiden springer iväg...

inom ett halvår har ja vart i australien, avklarat årets semester och flyttat till egen lägenhet. slut med samboliv, dags att bli lite vuxna tror jag.. känns som att ensamhet underskattas väldigt mkt..

blandat och gott.

I'ts not fair I think you're really mean. Lily Allens låt går bara inte att sluta älska.. så skön. både i röst & text =)

jag är tröttare än tröttast.. och det hela beror nog på att jag sovit för länge. slocknade redan vid åtta igårkväll och gick inte upp förren tio imorse.. längtar redan tills jag får sova igen.. fy!

jag har åkt massa bil :D Men nu är ville lämnad för besiktning och lite fixande av cdn osv så han är fiiin när vi drar iväg=)
fick iaf johan&per att se livet rusa förbi när jag tänkte byta fil på en landsväg... hahahhaha jag va lite trött :$
hade iaf riktigt trevligt i Gryt med fulla pojkar!!

Nu jobbar jag långpannor&dubbelpass de närmsta sex dagarna, så ja lär leva på kaffe och längta till sängen varje dag..
sen blir de toppen midsommar i Gryt, oså peace and love osv osv..

ja vill ha en lägenhet för typ 10 000 i månaden.. hur ska ja klara det? :D
inte många månader kvar till flytt, jag längtar efter att ha en fin ordninggjord lägenhet... där jag kan sitta på min gungstol och läsa.. nepp back till mitt halsande av kaffe =)




oh ja bara tutar och kör =)

min fiinaste Ville Vento har tillkommit i familjen, en mörkblå söt liten bil. jag älskar honom redan ♥
ska försöka orka ladda mitt kamera batteri imorrn, så kan ja ju skänka några schyssta bilder!

annars så har dagen sprungit förbi, jobb asusual började den med, sen iväg till mormors gamla lya för att tömma den på skit. hade typ egen loppis med moster och mamma. jag fick nog med mig mest skit.. men det är ju som man säger, någon annans skräp, nån annans skatt.. eller nått sånt. cooola brillor, våffeljärn som man kan göra toast med, gungstol och coolaste lampan m.m ja visar imorrn lr nått.

har även kommit fram till att jag måste ta ut tummen ur röven och städa bajsrummet. så imorrn är dagen.
pepping pepping =)

mkt som händer nu, sis ska bli stor och flytta hemifrån på riktigt.. haha nee men hon har hittat sitt eget ställe.
Och bara hon&hennes lilla Alleballe är lyckliga så är jag lycklig =)  Biiilfärd till brorsan som fyller femton på fredag med alfred! längesedan hon&jag gjorde nått sånt. så ska bli ultramys, sjötorpsdagarna och förhoppningar på fint väder.. även om det bara blir en snabbis pga jobb. Sen direkt till gryt, lite bärs och midsommarplanerande med grabbarna, hem och hjälpa sis med flytt sen massa jobb tills midsommar. sen ska vi inte tala om hur roligt vi kommer ha =)
skriver nästan lika fort som jag snackar. så ja.. lite osmanhängande och sluddrigt. men.. jag är ju inte jag för intet:p

att försöka nå dig är som att skrika till en döv.. varje gång jag försöker så slutar det med att jag har en ofrivillig monolog.