träna äta sova jobba

aaah, ja har hittat grunden till min fetish för lockar.
Har spenderat eftermiddagen hos min kära mormor ♥ i snöiga johannelund, mkt mysigt.
Har därför hört berättelser om andra världskriget och lössepedemier medans jag ströbläddrade i allers, fascinerad av att mormor är så smart att hon löser de fem ugglor svåra korsorden.. ;)

Hon började berätta om han (nått svenssonnamn) som hade så fint tjockt lockigt hår och helt plötsligt kom rakad, oj så ledsen hon va när hon frågade var han hade gjort av de vackra lockarna. Lössen hade tagit dom. Som tur var va de helg och han slapp visa det.. hemska löss att ta sånna fina fina lockar, slutade mormor med;)  hhahaha där har vi det.

Nu ska ja sola träna och äta..
sen boka hotell i irland och sova. Har samlat ihop ett toppen gäng och vi ska rocka =)
Men nu först är de sthlm till helgen som gäller.. intensivt.

träna,äta,sova,jobba,träna,äta,sova,jobba... känns som nått saknas va?

Quiero mas.. =)

len som en bebisstjärt!

bäääästa samtalet idag var av sis som ringde för att berätta att Alle äääntligen har lärt sig säga Madeleine :D:D::DD
eller Malen men de e ju så ja heter på bebisspråk;)
bästa Alicia :D


Hon är allt bra cool, min mössa passade perfekt ♥




annars så har ja jobbat, vilket jag är rätt trött på nu, men ska tydligen upp om 7h igen och fortsätta.. usch då.
Hunnit dricka kaffe med Bengtsson, och beundrat hennes lilla sötnos som var en aningen blyg, ska vi ta och ändra på =) dagens fyndigaste sak är nog fotscruben ja äntligen orkat testa.. bebisfötter va de ja!  Synd bara att jag kommer va den enda som får uppleva det då jag tänker gå in i avhållsamhet ett tag framöver... gl hf.


pussasokramas är rätt hett.. "ja kommer inte ihåg något från igår. låg vi med varandra?/rambo" .. hahaha serriöst, låter som mitt förra inlägg ang pinsamma fyllesms...  haha inte bara jag som gör bort mig;)




nu är vi många som ska peppa tillsammans, vi kör då!!

söndagsbakisångest.

när det kommer till tekniken att göra bort sig så är jag expert.
På nått vis så är ja även kung på fyllesms, eller bara otursförföljd som leder till att ja gör bort mig.

ett klassiskt exempel är sommaren 2006 (om ja minns rätt) då jag träffade en grabb, hade lite skoj, inget serriöst men kände ett sting av nån lustig känsla då jag ser han gå förbi med en annan tjej en av mina nätter bakom baren. Förfärad av denna lustiga känsla måste jag raskt skriva ett sms till nina ang min upptäckt.
***** gick förbi med en annan tjej, det gjorde ont i hjärtat. osv osv.. minns inte riktigt hela. Men helt uppe i mina tankar skickar jag givetvis smset till personen i fråga.. panik utbryter och ja beslutar mig för att stänga av mobilen... och sakta dö av skam.

Nuförtiden kollar jag för mkt på californiacation eller så har ja helt enkelt ätit ärlighetsmedicin och blivit himla rak på sak.. för nuförtiden är det riktigt fyllekåta och snuskiga sms, behöver faktiskt inte ens vara full.. så kanske mer enbart kåta? som sedan leder till PATETISKA och PINSAMMA sms när ja inte får den respons som jag söker.

Ligga?
Ring när du vaknar, för
ja vill vara snuskig!
Du kan komma och sova hos mig, blir de mys så går jag hellre hem!
Vill du ha sällskap?
Bootycall?
Vågar inte ringa ifall du sover, om du är vaken, träffas?
Minns inte riktigt sist, ja vill göra om det.

osv osv, har mer förträngt alla hemska bakis ångest fyllda dagarna då jag funnit de hemska skickade meddelandena, eller då ja tror ja lyckats och istället ringt stackars karlar tidiga mornar..
Ibland har man undrat om de inte borde byta nummer? SÅ PATETISK är det..
Men sen, finns de ju de dagarna ja får den rätta responsen, och smsen istället är roliga och mysiga..


istället för att ringa david , som jag lovat mig själv att inte slösa energi på, så har ja istället gett en stackars karl lite för mkt uppmärksamhet.. en stackars karl som inte ens känner mig och som inte vet att ja är faktiskt fullt frisk och inte lagd åt "psykisk instabil tjej" hållet.. hoppas han nån gång får se riktiga obryende madeleine ;)

söndagen är äntligen över och förhoppningsvis all ångest med den.
Haft världens mysigaste Henke här och träffat en del av eliten från förr. Lyckad helg med lite för mkt alkohol. Tur att man är ung.. Ny vecka, Gym och spara pengar.

allt handlar om timing.

hunkrik..

jaha, så har man lyckats förstöra mer matriella ting. Usch, ibland förstår ja inte hur ja orkar med mig själv.

Är iaf på dag 4 av 4 i festveckan, min bästa Henke från Mariestad är här på besök och jag är superglad :D
Sen är även Joppe o Emmie m.fl hemma i helgen så de kunde nästan inte blivit bättre.
Börja förfesta om 6 1/2 timme känns sådär.. men men. Ska nog fixa iordning lite tacos nu, lite myyys!


Funderar starkt på att börja publicera mina fyllesms. Så att ni kan skratta MED mig, för ja... ja kan inte göra annat än skratta.. jag är nog lite rolig ibland trots allt.



läget är nog för tillfället väldigt instabilt, men kan väl inte förvänta mig mer..
Vi kan fira att ja klarat 14d utan kontakt, nyårslöftet håller i sig.


Efterfester.

tom skitig lägenhet, igen .. 2a gången inom kort.


tårarna har precis flödat till "My lovely bones".. En film Emmie tipsade om, som jag sedan insåg baserades på en av mina favoritböcker "Flickan från ovan" av Alice Sebold.. Kände igen den direkt. Riktigt bra film. En av de få som nästan är lika bra som boken!! rekommenderas starkt.

jaha.. trodde min jobbhelg var över, men icke. Blir att traska till jobbet snart för ytterligare några timmar.. fy o usch.
Sen när man kommer hem måste man ju ta tag i städningen.. Kusin har varit här över helgen, det innebär både max och kebab på golvet.. sen va andra kusin på besök och då innebar det även lingon på golvet. Sen finns de ju även säkert lite våtskador överallt.. Ja har sett och själv bidragit till vattenspillning, men sen antar ja att de lär ligga alkohol där med efter torsdagen osv.. haha.. fy fan. ja längtar tills allt är rent.. även efter ja tagit hand lite om mig själv. Då kommer jag nog sova skönt..

Max vid kvart i fyra igårnatt och buzz därefter.. haha vilt. Får hoppas ja tar de lugnt i veckan, för nästa helg blir farlig.. lever ja livet medans jag kan så tänker jag ju inte så mkt på allt som man inte behöver tänka på.
Ja.. så ere!!


han är allt bra söt.. mm, ja vet vad jag vill ha.

vi har roligt, det är ju tur det.

nyårslöftet går bra hittills och jag är nöjd.
Är även lite småsliten efter en partyvecka med både trettondagsafton och kusin firande.
Trettondagsafton va bra, väldigt slirigt med kära arbetskamrater och vänner.. Men vi rockade, det som räknas.
Slet med mig Löffe och ordnade efterfest... ännu slirigare. Men ja överlevde och kom fram till att det man inte minns, minns nog ingen annan heller. haha.. Dagen efter låg jag död, fast med trevligt sällskap.

Jag har äntligen köpt ps2 och buzz så det blev såklart förfesten med tjejerna i torsdags. Snygga och lite halvpepp slutade det med att kusinerna fick gå ut själva, vilket var ett dåligt val för det sög. fy för platå!
Duktig bartender och goda drinkar... tur det iaf. Jag dock kunde inte sluta babbla om hur glad jag var att ja inte fylleringde nån..haha

Nu är de jobbhelg, natt och natt. seeen kanske vi drar på oss termobrallorna och åker pulka söndag?!


Dags att skrida till verk..

- bilderna får vänta.

nu sådär i efterhand har ja kommit på ett nytt nyårslöfte.
det innefattar D och lite av mitt hjärta. Diana och Anton ska vara mina stöttepelare.



ska lägga upp bilder från den lilla "personal liknande" festen som ägde rum nyårsdagen, skojjigt värre.
slutade väldans oväntat men väldigt spännande ;) närmast är det krig ang schemaändringar på jobbet och utgång som väntas både trettondagsafton, dvs tisdag och torsdag (fira kusin) vi kanske även gör det till ett tredagars och kör onsdagen med? just nu mår jag allmänt illa och orkar inte bry mig om nått. men de blir väl ändring antar ja=)



nått som fortfarande spökar är fylleonsdagen. tusen frågor, inga svar och ja framstår som psyk och han som nonchalant.  hur kunde de bli så fel? haha.. skål för fyllemisstag.



ja mår inte bra.

ja vill att du ska känna som jag. karljävel

Julen försvann för fort, hann inte njuta. Nyårsafton spenderades på jobbet bakom baren snuttandes på champagnen vi tilldelats av chefen, sjukt lite folk och tråkigt... nu ska vi slita oss ur soffan och dra våra trötta ben till en fest och njuta med lite öl och sällskapsspel + jobbarkompisar. Inte varje dag hamlet är stängt =)

om jag tänker så det knakar.. finns det då chans att han kan höra mina tankar?
ja ska testa ett tag till.. ♥



Gott nytt år!