hur kan man beskriva saknad?
jahapp, då sticker jag iiiiiigen:)

undrar hur de kommer kännas, kommer hjärtat brista en aning?
behöver nog få in ett drömscenario, där ja får ett hyggligt avsked, en sista natt? för nu försvinner ja ju en längre tid.. och jag måste ju inse att allt kommer inte bevaras som ja hoppas. alla kan ju inte leva ensamma för evigt.
ja vill nog bara ha en kram, en livslång kram, för den kan ja ju bära med mig, för evigt.
nu måste de nog vara ett halvår sen igen...

Barcelona flöt förbi, vackert som vanligt. tur att det alltid finns kvar iaf!
Flytten blev av den med, världens sötaste vänner som ställer upp i vått o torrt hade jag.
Simpa&Nicke blev mina flyttgubbar och alex/ankan mina flyttpackare..(får ju inte glömma min mamma<3) sen att ankan+fam hjälpte mig att städa ledde till att jag nu sitter i ankans lägenhet med hennes möbler och slutkörd efter en hetsig helg! i fredags körde jag all in och va överallt + ingenstans, tror ja blev nekad på pitchers vid halv tre.. hahahha. snygg bartender på harrys och försöka göra allt på en kväll ledde till att de blev för mkt alkohol :)
ja va galen och efterfestade fram till morgonen.. tur att ja va i mysigt sällskap iaf!
min sista 16h lördag på hamlet va inte jättevälkommet den morgonen, men ja körde, som alltid!
flyttstädet och ankans inflyttning idag tog nog på de sista krafterna...

imorrn är sista passet på hamlet for this time och premiär på måndagsklubben.. sen vinkar ja hejdå till linkan och drar till sjötorp där ja ska spendera mina sista dagar i sverige med att ordna lite grejjer inför norgeflytten.
sen kan vi bara be att månaderna går snabbt och pengarna flödar, för mina resvener pumpar!

HEJ VÄRLDEN!
håll tummarna för mig imorrn då..

no time, more stress.

igår va första gången ja sov själv på en vecka, haft sjukt mkt finbesök och fest tillfällen att det har blivit ett enda kollektiv. Men nu är det bara jag kvar, jag och massa saker att göra.

-1 tandborste, 1 head&shoulders schampo, 1 plastmugg med blomma, 1 jeansjacka, 1 par skor.

nån som saknar nått? det är iaf fynden från föregående vecka:) sen all sprit osv, men den tillhör mig nu! mohaha..


jag var nära på att döda nina när ja kom hem från jobbet igår och satte mig på toan, då ja försent insåg att det finns inget toalett papper, trots att ja skrev att det fanns mer i köket:@ , stryk ska du ha!

sen va ja verkligen nära att döda henke då jag insåg att handduken som han använde när de rakade av hans hår, hängde han tillbaka där ja brukar hänga min... så när ja duschat klart och torkat mig så insåg jag att hela jag hade små jävla hårstrån överallt:@

men.. det är bara mitt temperament som det är fel på, jag älskar er endå ♥


sjukt snuskig men snäll endå.. mm det är nog den bästa beskrivningen om mig.
det finns väl inte många som undkommit mina fyllesms? :)
rak & ärlig.. lite snuskig på köpet är väl aldrig fel!


har 3 kvar på listan över erövringar.
. ja får sluta kolla bakåt så mkt och se mer frammåt!!!


BARCELONA PÅ FREDAG VA :D sen ere bara en vecka i linkan kvar...

huset, sjötorp, lyrestad.. utanför Mariestad håller vi oss denna gång.

brorsans duntofflor, likadana som ja har hemma, hans mjukisbrallor och en slapptröja, ja har sovit så gott att mitt hår ser ut som en peruk som inte fått en borste i sig sedan mormor föddes, ryggen känns bättre efter spikmattan jag ägnade en halvtimme på medans ja löste korsordet innan sovdags igår.

ja har en däckbytes tid att passa vid 5 snåret, annars är det inte mkt som rör mig i ryggen en dag som denna. lovely.. "semester mitt i vardagen" kallar jag det att åka till mamma såhär... ikväll bjuds det på grillat och peter pratade om en jack&cola.. mys, verkligen :) funderar även på att ta en långpromenad vid kanalen, behövs nog efter chokladtårtebiten ja tryckte i mig.. (utan självdiciplin då ja vet efter mammas bröllop att bagarn i töreboda gör de bästa chokladtårtorna..)


blir nog att tvätta Ville lite sen, det behövs.. fullt schå denna vecka sen.. som vanligt.. så nu ska ja bara njuta några timmar till!


underbart..