skitnervös.

okej, jag är lite uppe i varv, alex trodde att hon var det pga sockret hon nyss fått i sig.. men ja har inte fått nån överkonsumtion av socker.. så i mitt fall beror det nog inte på det :s

Det finns miljoner saker som snurrar runt i skallen just nu.. en del är:

• Världens bästa lag vann nyss el classico :) David Villa som alla glömde nämna i tidningarna inför den kommande matchen gjorde succe och var precis så underbar som ja alltid vetat att han är :p

• Efter avslutad tågkurs (japp jag är färdiglärd tågkvinna) som var extremt ansträngande för psyket och en avslutande julbord/personalfest med överkonsumtion av alkohol, extrem bakisfylla och combacken (efter 2v kurs) på basen (försöka minnas det glömda) såg jag fram emot mina 2 dagars ledighet som nu väntade mig..
MEN ICKE.
Givetvis ringer de redan idag och vill att ja jobbar bägge dagarna.. Imorgon är det givetvis F dag vilket betyder att ja får 100% hela dagen.. vem kan säga nej till den lönen? ..men däremot så vill ja ju inte jobba onsdagen, men som alla nog vet så får ja sådant skuldsamvete (ja, det är mitt ord) så ja kan ju fan inte säga nej? :'( ayudame!
Jag behöver verkligen sova utan att ställa klockan och städa och pyssla så ja mår bra.. kan ju även försöka se vad min hals säger mig när ja har en valnöt som halsmandel och har ont när ja sväljer? (nej det kan inte va klamydia i halsen.. för er som undrar :))

• Har ännu inte fått se hela december schemat, vill planera jul.. förmodligen ingen hemfärd, men still så ska vi fira jul här då och planerande behövs, har inte heller fått upp nått julpynt eller kunnat mysa till det än.. förjävligt.
sen ska vi ju inte snacka om hur nervös ja är för att jobba SJÄLV på tåget nästa gång.. och då får de inte ha gått för långt till för då kommer ja bränna pizzan och spilla ut allt kaffe för att förklara det smidigt:)

• Måste börja söka lägenhet igen, då vi har sagt upp kontraktet till 1 februari och jag/alexandra måste hitta en supermysig 2-3a för högst 10 000, möblerad, varsitt sovrum, balkong, badkar, tv och nära till jobbet.. (haha we wish)

• sist men inte minst så ska ja på dejt på lördag, mm middag och vin o hela köret.. jag är skitnervös?
SKITNERVÖS VERKLIGEN. Jag har tusen lustiga tankar och jag vet inte var ja ska packa in dem nånstans.. hjärnan är redan full av massa mer onyttig information.
okej.. då har ja vädrat lite tillfälliga tankar igen. Skönt! Har för övrigt fått för mig att jag är ful i lugg? OMG?
så ja.. utseendefixerad har ja ju aldrig varit.. så ja vetifan vad det är med mig :S katastrof är nog hur ja skulle beskriva sinnesstämmningen just nu.


Och var är Alfred? nu när ja har fått henne att fixa skype så finns det ju inget som hindrar oss att prata, eller?
Gör mig till en rutin tack:) jag saknar dig♥

ser sjukt fram emot att planera in ett sverigebesök i januari, en onsdag så ja kan få lite platens och platensgänget?:) sis, får ja bo hos dig och alicia då? ..ja, ja behöver lite linköping snart:) nu när ja ska stanna här längre så finns det inte mkt som kan hålla mig borta.. sparar fan mer pengar på att åka på ett sverigebesök än att ta en öl på krogen här:p

Nu ska jag sova... och ställa klockan:/

What I need and what I want two totally different things..

för ca en timme sen bestämde jag mig för att göra ett nytt inlägg, men kom på att ja måste ju lyssna på musik sammtidigt, varpå ja var trött på mina nuvarande spellistor och beslöt mig för att göra en ny.. så nu sitter ja här.. en timme senare och 75 underbara track rikare.. lustigt det där, hur lätt man kan släppa fokus..

tror ja har tusen saker som går igenom huvudet en dag som denna. Är fri från jobb.. eller de har ja väl vart i en vecka nu, har ju kurs! Varit på tågskola i Drammen och umgåtts med härliga människor. Bästa gruppen:)
Känns bra och intressant.. se hur detta blir.

Tankarna jag bollas med och ska finna svar på är min framtid. Hade planerat att sticka i februari.. men vet inte om det blir tillräckligt med tid. Har höga mål och nu har ja ju fått chans att utveckla mig jobbmässigt så ja funderar på att skjuta fram resan till hösten. Men är lite velig över hurvida det är det bästa jag kan göra.
Behöver bolla lite tankar och funderingar, så vänner.. nu behöver ja er!

kan inte någon komma hit och flytta in i en lägenhet med mig 1 februari? blir lite dyrt om ja ska bo själv!

Sen har vi lite problem på hemmafronten. Har fått bakslag från nära håll och det börjar övergå till irritation.
En person som jag har varit tveksam om har visat sig vara av dålig natur. Fått varningar om att detta kan skada mig men har lärt mig att jag inte kan bli skadad om jag inte tillåter mig själv att bli det.. så jag oroas inte lätt.
Dock blir jag irriterad, irritation leder till slösad tanketid och kraft. Kan man omvända någons negativa energi till positiv? Det återstår att se.. då jag ger den en chans att göra om.. dvs göra rätt!

Tror jag behöver lite lazarian pepp, sis & angel samtal på skype tack:)

underbar vecka väntas in.. mer kurs, mer nya erfarenheter och kunskap, mer glädje och kärlek!
men nu.. mer film:) btw så har ja en uuunderbar ny playlist! norge>nutid.

tack för då, tack för nu, och tack för framtiden. ♥
oändligt oläsligt babbel.

i tungan, ena bröstvårtan och snart bakom örat + hjärtat såklart. Hela jag är märkt av dig, världens bästa sis<3

Imorgon kanske är sista lediga dagen på länge. Känner att ja borde ta vara på den.. När ja tänker och säger "ta vara på" så menar jag faktiskt sova bort hela dagen och slösa den på att bara vara... det är något som jag alltid värdesätter.. bara vara.. helst själv. Så det blir en halvdag med sånt, och en halvdag med fika i plural:)

Varför sista? Jo för att ja ska faktiskt bli en sån där "tåghora" ..namnet är ett typiskt smeknamn som kommer från bas-folket riktat mot tågfolket. När dom inte sköter sig som dom ska så flyger sådana arga uttryck ut och därav smeknamnet. Jag är iaf en stolt blivande tåghoe.. ska bli riktigt roligt. 2 veckors kurs (som ja är nyfiken på hur de fixar in i mitt schema) sen ska ja variera mellan att jobba på bas / tåg. coolt, jobba på tåg som ska till stavanger, bergen, trondheim. Kommer bli skooooooj :)


tankarna som vandrar omkring nu är över jul/nyår. Ja väljer härmed att inte söka ledigt.. så därför låter ja ödet avgöra. Kommer säkert få jobba då alla söker ledigt över jul.. det enda jobbiga är att ja inte vill spendera julafton själv. Jag har nog alltid varit en såndär traditionell människa.. tjöt nästan över att missa midsommar. Och nu även jul? sänd mig en tanke va.. Det kommer förhoppningsvis mer jular.. o ja har ju svt1 här.. och säkert snön med.
Har ja riktigt tur så har ja min oslo-nina som kommer stanna kvar o fira jul med mig:) då ska vi ha ett stort julbord och fin gran. jajemen... det är ett måste! kommer nog klaga lite mer över att ja våndas över min första jul utan firande med släkten.. men det får gå. stå ut!


efter i lördags så är det nog karma att ja kommer vara ensam för alltid. Va villig att sympatihångla.. men mina vänner tillät det inte. Jag är för snäll för detta, stackars pojke. Han var som en hundvalp hela kvällen.. och fick inget, även fast han troget följde mig som skuggan. haha.. ja är som sagt ämnad att förbli ensam, jag kunde ju iaf gett han ett sympati hångel som sagt, vem bryr sig..
förstår inte riktigt vad det är ja letar efter? jag letar alltid efter något ja aldrig hittar..

tveksamt om de blir nån karneval 2011, Ida tycker det blir 2012.. och att vi får ägna oss åt att dansa salsa i cuba under tiden.. låter ju iof inte helt fel. Kanske ska satsa på att bli den nya shakira istället? haha ja är allt lite rolig när ja vill..

underbart att alfred skaffat skype, äntligen!

jag är en blandning mellan en
http://sv.wikipedia.org/wiki/Albatross och en http://sv.wikipedia.org/wiki/Gibbon mm, det måste vara dagens slutsats.


älskar att inget har ett samband.. är som en stor anslagstavla där ja klistrar upp små post-it. åh vilken underbar idé.. istället för att ha en långrandig blogg.. så borde alla ha varsin virtuell anslagstavla.. mm dagspåminelser om dagens händelser, saker man ska göra och tankar som bubblar. Hur intressant skulle det inte vara att se och tyda andras små post-it..? okej, nu filosoferar jag för mkt.. vilket måste betyda att ja behöver sömn, sänker ljuset och sätter på timer på tvn, borsta tänderna och hoppas att det verkligen inte är ett hål som ja tror ja börjar få/fått och kryper ner brevid en smaskande alex (ja, vi alla har våra egenheter..:)) tur att ja kan somna till oslos bästa utsikt iaf.

godnatt världen!de sa din pappa ja..

är rätt impad över grabbar som kör tung lastbil MED tungt släp. Hur coola är inte dom egentligen?
lyckades stöta på en såndär cooling på hemvägen, som gjorde en U-SVÄNG i en korsning.. HUR coolt är inte det?
riktigt impad är vad jag är.. jag skulle ha serriösa problem om ja skulle köra runt i en storstad med det där åbäket.

okej, har efter en viss övertalning kommit fram till att ja ska söka till cafeteria-ansvarig på tågen oxå. Förmodligen får ja högre lön med, pga min arbetslivserfarenhet;) sweet! det ska göras.... imorgon! (har faktiskt inte mailen idag:$)

ska sova snart, är dödstrött.. förstår inte hur ja kan va så trött:/ tråkigt nordiskt liv.. sova jobba i en tråkig livs rutin.
nån gång ibland tillfredställer man behov som dyker upp längst vägen.. såsom äta, toalettbesök, hygienomvårdnad, sex.. ja det sistnämnda allt för sällan tyvärr.. borde nog flyttas upp till lika livsnödvändigt som att kissa om ja hittade en riktigt skön "toalett" dvs.

lillkuss är hos storkuss nu, weeii. Lördagen är därför inbokad hos dom, och tydligen ett trevåningshus med 20 killar/5tjejer.. lovande, oja!


annars så hade jag massor på hjärnan som jag ville skriva av mig, men allt försvann när ja duschat smörjt in mig och hoppat in under täcket i min nybäddade säng. Alex ligger brevid och lyssnar på technorocker (oh ljuva tonår <3) ..fått tag i Ida och fått höra att hon planerar att åka ungefär samtidigt som ja.. WEEII .. hej cuba o dansa salsa..


jag dör snart om jag inte hittar låten som ja älskade i barcelona. SARA? hjälp för fan...
yrare än vanligt. over and out!