oh, KORFU GREEEKLAND

nuuu ar vi haaaar. det ar dovarmt och vi har redan hittat vara framtida man, forsovit oss till stranden i 2 dar och druckigt for mkt alkohol, rokt for mkt ciggaretter och gjort av med for mkt pengar.. haha huuur ska detta ga >D


orkar inte sitta har i hettan langre.finaste on pa greekland, imorrn blire hyra vespa och upptacka on, hoppas vi vaknar i tid bara.. hahaha..

i sverige heter de "chosk" ... det roligaste nina hort eeevver.
inget brak eller tjafs, forutom upptackten av att nina glomt mina vita mys shorts.. HUR SKA JA KLARA DETTA?
hahahah..


ja dor.. eller rattare sagt. VI DOOOR >D

dagens apprapa>de har va lite osamanhangande, men de loser sig <)

oh, bilder&detaljer kommer nästa vecka yeah!



okej. förlovningsfesten ska ja fortfarande förklara i detalj, har även miljoner bilder, säkert filmer på mig som dansar assyrisk dans. mohahaha.. min och ninas vinpimplande på natten är ju inte heller helt ointressant :p
inte heller min och ninas nattliga bråk då hon skulle hitta vägen till macken i T:et från valla och tappa bort oss i vallaskogen så att vi fick cykla en mil lr nått.. "ja ska inte äta nått, ja drar heeeeem". bajskorv :p

efter mkt om och men, jobbande och midsommarplanerande så fick jag med nina till öland.
vi hann även hälsa på marie och nkpg pojkarna i västervik, lysingsbadets camping *minnen* hhahaha ..
jag blev lack över att midsommarstången inte va uppsatt och mamma tyckte vi va tokiga som tog första groggen 10.00 .. men de va fiiint. sen blev de alkohol non stop. glada flickor med för mkt alkohol.
maaaassa vänner och roligt folk gjorde vår helg lyckad. kameran är nog lite sandskadad, men ska försöka fixa den så ska jag dela med mig av hemskt roliga bilder :p
söndan va ja nog fortf full, nina va hungrig och galen över att hon inte hittade potatissalladen (iomed att hon däckade i solstolen rätt skapligt på kvällen).. lina jag och pierre blev fyllehungriga, snodde käket och hade de allmänt trevligt, med tanke på att jag hade freddys bilnyckel och alla andra fick trängas 6 pers i en bil så va vi nog extra skadeglada. hahahahah .. men trots det så sov jag inge vidare bekvämt kan ja lova :)
tog en hel dag innan ja vågade erkänna för nina att vi käkat potatissalladen och att ja va så full att ja glömde påsen nånstans.. fyyyy :p
måndagen kom bakisheten tror jag. min kropp gjorde ont varje steg jag tog. blåmärken/träningsvärk och allmänt öm, skyller allt på alkoholen och heting :)  borde nog be om ursäkt till freddy för att jag va lite respektlös, men för faaaaan.. öööööland :)  *saaa ja inte att ja skulle få som ja ville jao? :)

i måndags va vi i arlanda klockan 18.00.. på tisdag morronen 08.00 gav vi upp, hittade fan ingen sista minuten,
vi sov på halmmattor utanför diskarna, drack öl och tog livet av oss typ.  de som jobbar där hade nog himla mkt hatkärlek där till oss.. vi va nära att bli antastade av en turk, jag snarkade utan att sova och kroppen klarade nog inte mer sånt där.. inte efter öland. vi bokade resa till korfu i grekland (väääärmebölja) .
men de va inte förren onsda kvällen (idag) så vi begav oss till sthl, fixade hotell (sunkigaste hahahahaha) , sov några timmar, vaknade lyckliga, noll koll över vilken dag det var och begav oss på mat jakt.
Kikkis bar.. goooodaste  maten, oxfile för 3 personer tror ja .. haha vi sprack nästan av mättnad.
en flarra rött och några öl, brills kom och gjorde oss sällskap. planerna flödade.
lovat bort en helg i sthlm, stuuureplan och cafe opera,brills fixar listan.
(sen kom även ninas vän fredrik och sa att han skulle snacka me rickard engfors) hahahahahah,,.
gotland första veckan i augusti?... brills har fixat en stuuuga. faaan va najs!
sen kom även ja o nina fram till att en weekend i malmö/köpenhamn är ett måste för en lyckad sommar :)

nu har vi sett kändisar (nina är kändiskåt) tappat bort oss i sthlm (hann o se stureplan och spyyy bar) duschat med tvestjärtar och dött av våra egna fisar. (rätt internt) hahahahah ..

sååå nuu är allt lyckligt, vi sitter på arlanda (igen) och ska ta en öl i väntan på vårat flyg.
tydligen så har 10 pers dött av värmen i grekland, så ni vet va som hänt om ja inte återkommer...

våran litzkya och ninas vinägerchips.

dagens appårpå: hejdå sverige :D vi kommer hem nästa torsda, bruna fina och platåsuuuuugna!

oh, jag har smärta i varje del av kroppen, men min själ mår bra :)

jag känner fortfarande lukten av dig. fan va du är fin.

öland va totalt underbart.. kommer det skrivas mer  om :)
sista minuten imorrn, magaluf?



u make my day hun...


dagens appråpå:
veeeem kan kirra biffen så som nina&jag? .. det är ingen fara, det går bra nu :)

oh, midsommar!

segast i stan. förlovningsfesten återkommer jag mer om :)
veckan likaså!

nu är det midsommar och öland som gäller. syns kanske i vimlet? :)

Dagens appråpå:
Glad midsommar!

oh, min lediga heeelg.

nu är de ju kallt, va de inte sommar nyss? hhhmm..

torsdagen flöt på iaf, slutade dock inte förren vid 11 så jag fick klunka (?!) en flaska rött. bra start madde!
gjorde sällskap med tre grabbar som hade suttit på restaurangen och pratade härlig danska.
stormsteg till platå, minglade runt lite väl mkt :)
maassa drinkar, snabbesök på platens och kramkalas med hamlet personal.
påpeka att vi ägde dansgolvet på platå. haha vi blir nog bra vilda när vi väl vill.
nina hade fullt action när alla hennes viljor krockade. ibland får man så mkt tur att de blir otur, lr va säger du hjärtat? det finns nog bara du som kan lyckas lösa allt så bra som du ändå gjorde :)
tänker inte gå in på vidare detaljer ang mitt emmies o ninas fylleslag. men de va lyckat iaf. haha
ja hittade en dalmas (vet inte vart han dök upp ifrån, eller när han kom in i bilden överhuvudtaget)
som jag mot emmies vilja tog me hem. "efterfesten" bestod av att jag drog på mig morfars gamla skjorta (min mysiga sovskjorta) och skulle berätta hur mkt ja tyckte om den i en kvart (enligt emmies version). emmie kände sig kärleksfull och skulle berätta minnen medans ragget satt i soffan och verkade blyg. haha ..
supermysig natt iaf, kan ja lova att jag behövde.
småsaker som att jag fick dra handen genom hans hår, känslan jag fick när han hånglade upp mig (bokstavligt) och närheten av att han alltid var tvungen att nudda mig. ja kunde ligga en armlängd bort men han lyckades ändå ligga och klia mig på ryggen. yes, hoppas vi syns igen!

världens bakis på jobbet kan ja lova, med tanke på att ja va snorfull och endast sov 2h, pga att vi inte kom hem förren efter fyra, pratande och mys gav ingen sömn, och jag fick rycket, kände mig pigg mellan sex och sju o ägnade morgonen åt att käka fyllekäket jag aldrig åt, spela lite spel på blip.se och sitta på balkongen och röka. hahaha.. fy fan, ja va fortf. apfull, så mitt beslut om att sova 2h innan ja började jobba va nog bra, även om jag dooog när ja gick upp!.. jobb jobb osen firande av kusins student (grattis hjärtat!). ont i magen när jag såg alla lyckliga studenter. jag vill med uppleva min student igen :/ .. käk och cider hos moster med "stora" kusinen.
cykelfärd till stångån, möta idis och dra till tomma (så enkelt va de inte riktigt men detaljerna är för interna för att vara intressanta) nötter, dåligt humör och kyla gjorde inte att kvällen började bra. men lyckades endå mysa ihop i trädgården på filt. alexandra kom och höjde stämmningen. massa minnesprat och "efterfest" inomhus..
slutade med att ja o idis sov över. förutom bröderna kom 3 snorfulla karlar instaplande mitt på natta.
"hej tjejen, jag ska inte störa .. ska bara.. " oså kröp han upp på sängen och kom fram och pussa mig på kinden.. "godnatt".. sen gick han ut mumlandes "fan vilken gentleman jag är" .. himla gulligt då jag halvsov och inte riktigt kunde sluta le över fulla karlar och deras beteende :) fick tillomed favoritkudde o allt. (jag får jämt som jag vill).

sov bort halva dan i väntan på att alex skulle komma o skjussa mig & bettan (mybike♥) hem. käk och massa mys passa fint en dag som denna :)  ikväll blire förlovningsfest, hittat fin present och kommit fram till att min fd. studentklänning som jag nu färgat till en helt annan färg blir bra klädsel, kanske är lite tråkig färg men med min utstrålning borde de väl inte va några problem? haha :)
idag borde jag träffa diiig, va är ett bättre slut än en mysig natt?

dagens appråpå: dags att sätta igång om jag ska komma nån vart va?! :)

oh, here í am, stuck by your side.

but, why are you gay?
du stör mig så inni norden.
är iof lite attraherad av tanken att du lyckas rubba mig såpass endå ass.
image119

spöregn på brorsans match, de va fan rätt duktiga även fast de förlora. jag ´sålde kaffe och klaga över kylan. hann krama henke och prata lite smått om livet efter den evighetslånga matchen, som tur kom mammas väninna och roade mig. ussa (nuvarande lkpg bo hon med). ussa fick skjussa hem ungarna medans ja drog me mami till gjuteriet. kikade runt lite och hittade fiiinaste tavlan på en himla söt flicka. ´mitt  -vill ha .. slutade med mammas
-fråga peter. faaan :p

grillchill med "familjen" och telefon´humor med nina. -jag har fortfarande inte badat i vänern, trots mina 2 dar här (tillägga bara)´... scrubs höjde livsåldern en aning ´med hans sjuka fantasier till 99 luftballons, och jag totaldog av 2 1/2 män ... tacka humorserie görare för deras existens vafan :D
från det ena till det andra som vanligt..
bryhan är en bortskämd skitunge som bara ska ha oneil lr quicksilver kläder.. och ska promt sova i gästdubbelsängen varje natt varpå den "är svalare".. neeeeej då min 13 åriga lillebror har dubbelsäng medans jag har en 1.20 .. jag är iiiinte avundsjuk lr svartsjuk, neeej inte alls. handlar ju verkligen inte om de ass :p

men jag ska inte va elak. märker hur väl han tar åt sig av "storasysters" ord.. och sista jag vill är att få min stora lillebror att gråta. älskar ju trots allt han enooormt mkt. så nu ska ja krypa ner brevid han i sängen och sova sista natten innan hemfärd, har redan ont i ´magen av saknad.

..TENNERIFFA? .. aah kan kanske vara så att jag och nina är överens om ett resemål.. :D

dagens appårpå: fast vafan ger man på ett assyriskt bröllop? ...

oh, glass glass i stora lass!

mmm..  glass =)
åkte till hans glassbar med mammi förut, frosseriii, jordgubb. marängswiss och himmelsk röra.. mm man hör t.om hur gott det är ju!!

image182

började dagen me att dra mig ur sängen efter mammas telefonväckning.. hitta bikinitrosorna och slängde mig på studsmattan och somnade diiiirr... skönt att sova soltiden, slipper man bli så uttråkad ju :)
snart dags att dra iväg tilll brorsans fotbollsmatch, hans tränare är ju min gamla bästis henke. ska bli mys att träffa han igen! sen blire sandviken så ja o brorsan kan ta ett snabbdopp, blev ju inte mkt bada igår :P

oså kommer ussa oså blire griiiillchill me mami, brorsan och henne! :)

imorrn ska ja gå upp i ottan o försöka få lite sista färg, för sen äre hemfärd.
´niiiniiis.... jag längtar till platå sa ja :)


dagens appråpå:
måste hitta klänning till förlovningsfesten på lördag, även present?!
och komma på vad jag ska ge nina i födelsedagspresent!

oh, sköna gröna sjötorp

nu är jag äntligen här. @ mitt hem i sjötorp.. fan så fint..
legat på gräsmattan och försökt steka lite, meen ja dör av myror i rumpan typ :p
har iof en hög med kalle anka tidningar ja måste ta igen ;)
höjdpunkten va nog när ja ringde min johnny. måste åka och träffa han snart,
så vi kan komma över våran insektsfobi tillsammans.. haha!
somna på tåget och va nära att missa avstigningen, hujedamig!

Em-Mstad va helpå idén om mysa ikväll. sanna hänkar oxå!
picnic, öl/cider´och första doppet nånstans vid nån mysig klippa. fan va perfekt.

det här är vad jag kallar livet?!.. kan nog inte bli mkt bättre än såhär :)

hemma torsdag, jobb och platå. sååååklart.

dagens appråpå: va bara tvungen att dela med mig av min levnadsglädje för stunden :)


-----------------------------------


har hittills tagit emot 2 samtal med förfrågan om jag vill jobba. linda ville ha bort sitt kvällspass och jennie ville få bort sitt lunchpass imorrn. jisses tur att ja hann komma till mamma innan, annars hade ja aldrig kunnat säga neej.
vi funderar på att slå oss ner vid sure bokskog, låter inte det hett? :D
nu ska ja gå på alkoholjakt, mamma sa att de fanns öl, men var sa ´hon fan inte :o
hon hann iof knappast innanför dörrn innan hon rusa iväg till golfen,

nissepisse svarar inte :/ måste få tag i karln så vi kan fixa grillchill fredag :D
vill ju samla gänget så att säga!

Dagens appråpå2: tomma ska gå hundkurs :p

oh, puedo ir a sjötorp mañana.

ooh va fin min sida har blivit :) stort tack till http://kimfriis.blogg.se !





sovit bort nästan hela dan.. låg uppe halva natten och kolla film. skönt det med ibland :)
bor i betonghus, värt att gå ut och sola då? jag solar bara topless!
berga folket lär ju ramla av cyklarna om de ligger en brud på en gräsplätt mitt bland befolkningen.
ne usch, borde sätta igång att städa, ska jobba ikväll :/ slitsamt!




image170




men imorrn blir det åtta tåget till mamma :) kommer fram till middagssolen vid 12 och kan lägga mig och steka på direkten. mitt första dopp med. spännande värre! har kommit fram till att vi struntar i kaffestugan. bättre om em köper me sig öl från systemet så sätter vi oss på nån sten vid vänern. fatta mys!! sjötorp är bland de mysigaste ställena jag vet.. synd att jag inte fick med dig den gången som va planerat. du hade älskat det!




låg och tänkte på dig innan jag somnade inatt, va typ helt omöjligt att sova :s
låg och kramade tiger och hade nostalgi...
fan va ledsen jag var när du åkte hem från barca. första natten var hemsk.
saknade din värme och närhet nått så inni norden.
nu saknar jag mest att prata med dig. berätta allt för dig och skratta med dig.
när slutar man sakna?

mamma tis-tors .. jobb tors kväll, fre lunch. seeen tycker ja vi ska grilla lite? nån mer som tycker som jag?

dagens appråpå:
uppmärksamhet är livsnödvändigt.

oh, come around

Am I gonna be lonely for the rest of my life
Am I gonna be lonely for the rest of my life
I'm gonna be lonely for the rest of my life
Unless you come around
So come around


No one else can fix me
Although sometimes my heart tricks me
Into thinking someone else will do
But you're the only one
You are the only one

shining
ledig, söndag.. dagen som är skönast i veckan nuförtiden!
kom hem vid halv fem imorse, massa jobb igår..
söta pojkar som gav mkt dricks. fan vad jag är het :)



funderar på om ja ska åka till mamma i veckan? saknar mammiii, osen är det äckligt skönt att vara i huset när det är sommar. sola på altan eller bada i vänern, även inplanerad öl med emelie på kaffestugan:)
synd bara att tiden går fort, vetifan om ja har tid:s .. ge mig skattepengarna nu sa ja!
massa skräckfilm/komedifilm/romantikfilm inatt med flickorna? sara försökte få ihop grill/badkväll men värmen tar över orken i guess? igentligen vill jag mysa med nån söt fis bara ligga o hångla igenom hela filmen, men i brist på mod så struntar ja i att höra av mig till nån och hoppas att nån annan tar intiativet så ja får en hångelkväll i veckan iaf.. haha rooolig är jag iaf, det kan ingen ta ifrån mig :)

öland midsommar och sen ninas&min semester.. snaaart!


dagens appråpå:
musik och slappning, finns det nått bättre?

oh, jag är en bortgjord iiidiiot!

tokfylla i torsdags. nice som vanligt.
hängde med sis, första gången på länge.
trevlig förfest och firande av sandys födelsedag slutade med minglande på platå/platens.
platens har blivit jättefint, eloge till dem. såg ni vet han som jag myst med på sistone där..
det va ju inte bra när jag va full :$ .. men skitsamma, han är lustig och jag orkar inte..
drinkar på drinkar , frozen strawberry daquiri, long island ice tea, jägermeister och redbull vodka är ingen bra blandning. slutade med att ja tillbringade natten hos tomma och låg o pussade på hans valp.
tur att man image160har bästisar när man känner sig ensammast i världen!

dagen efter vare pizza vid stångån med emmie. sen ville jag dö av bakis, vilket resulterade i en promenix hem, massa kaffe och jubb. svettades ihjäl och kokade sönder av värme på jobbet.. så när natten kom så ville ja bara heeeeem!




där gjorde jag bort mig så mkt så ja inte visste va ja skulle göra.
såg han, gå hem med en annan tjej.. han såg inte mig, men i stundens hetta när de såg så glada osv ut.. så kände ja mig otroligt ensam, vilket resulterade i att jag fick lite ont i hjärtat, varpå ja kände behov att få stöd av nina...
"jag såg C gå hem med en annan tjej, fan det gjorde faktiskt lite ont nina :("
sen när ja fick rapport från huvudpersonen "C" han själv så ville ja sjunka genom jorden. i ren o skär desperation stängde ja av mobilen. funderade på vilket land jag skulle flytta till och kände världens fasa inför om ja skulle stöta på han.. ni förstår madeleine visar INTE känslor. hon skriver DEFENITIVT inte att de gjorde lite ont att se han med en annan tjej.. så att han själv får läsa de. grejjen var att han verkade inte förstå, kan väl vara så i fyllan. men jag stod på mig och förklarade sanningen. haha den va inte så lätt att bortförklara kände jag..

så nu står jag mitt kast. ensam och närhetsberoende. hur ska detta gå?


mer jobb inatt.. va är en helg om inte madeleine jobbar natt ;)
längtar tills imorrn, då jag förmodligen kan soooova hela dagen.
övertyga emmie om att sola på hennes tak kanske?
mamma är här idag, tog me sig en cykel. så nu kan ja gå med i cykelgänget :)

saknat min mamma, ska bli härligt att få en mamma kram.. see ya lajter!

dagens appråpå: ta mig till havet och gör mig till kung.

oh, and this is what we do..

be sure your sind will find you out.

sandys födelsedags fest och platå ikväll..
salut mis amigos!



Dagens appråpå: fan va fint allt känns för tillfället.

orka

roooliga vänner man har ass.

va hände med "ärlighet varar längst" .. "behandla andra som du själv vill bli behandlad"..

hejdå

oh, there's no place else i could be.

You are the one, the one that lies close to me.
Whispers "Hello, I've missed you quite terribly."
I fell in love, in love with you suddenly.
That there's no place else I could be but here in your arms.

I like,
Where you sleep,
When you sleep,
Next to me.
I like,
Where you sleep;
Here.
our lips,
Can touch,
And our cheeks,
Can brush.
Our lips,
Can touch;
Here.

hellogoodbye- here (in your arms)
min låt, du får ju inte publicera den innan mig fattaruväl :)
denna låt blev vårat öde i sommar, jag och emmie spådde oss. detta blev vårat svar.
jag känner mig lycklig, glad och förväntansfull. sommarn har börjat..
bara denna vecka känns lixom toppen :) ikväll börjar den med grill i lj-bro och fira erik.
sen fortsätter den i glädjens ord.. haha
killar är lustiga filurer som ljuger.

u can't play me u fool!



tack för all lycka ni skänkt mig mina hjärtan <3


dagens appråpå: jag lägger all tillit på tiden :)

oh, så trött. trött trött..





Farlin? .. ja har skrivit ner farlin, som om de va något viktigt. men ja kan inte komma på vad jag menar med just det ordet..  hjääälp. hjälp mig komma på varför jag ska komma ihåg det :)

vet inte va de va med mig förra torsdagen när jag dog av besvikelse för att det inte var platå..
va nog att du var ute.. sen sov ja ju hos ett mys, så kvällen blev väl inte helt kass..
men, sen att ni ville efterfesta hemma hos mig. det gjorde mig fundersam.
när ja tänker efter så va blue heaven och magnus karlsson rätt nice, jag är bara en sån som alltid strävar efter det omöjliga. jag förväntar mig mer än vad som är mänskligt typ :)

fredagen & lördagen jobbade jag natt. stressigt som vanligt och jag drömde mardrömmar nätter efter det.
det blev en mysig lördagsnatt och nu har vi klargjort att jag SNARKAR. herregud, jag måste sluta göra det..
hur fan ska ja fixa det.... men grejjen är att jag snarkar tydligen inte jämt, lr ?

veckan har varit mysig och fartfylld. 
måndas vare mys och vin med tjejerna på jobbet. riktigt trevligt, sen stack jag hem till mys i vasastan.
kollade film och hånglade, haha finns det nått mysigare?
onsdagen talar vi nästan inte om, hade party och sedan blev det utgång.
längeheten blev upponervänd. mest mitt fel för att jag spillde rödvin överallt, spillde ut stearin på mina möbler och pajjade 2 champagne glas.. iomed att ja spillde rödvin så bytte ja kläder 3 gånger. spillde ner 3 klänningar på mindre än en timme, då är jag fan full :)
slutade med att jag gick ut i en klänning jag aldrig använt, köpte den i barca för att jag tyckte den va vacker. men iomed att flickorna jag umgås med tycker att den är grisful så blev det aldrig av. men när min gris tyckte att jag skulle ha på mig den blev jag så glad att jag flög in i den , även han tyckte om att ja lita på hans omdöme, sen att jag blivit mobbad massa efter det de spelar ingen roll, JAG TYCKER DEN E FIN.
jag skulle jobba lunch dagen efter , men endå röjjde jag järnet. maxim och plaza, hängde massa me världens sötaste, kvalitetstid. sen blev de efterfest och sedan hemfärd till mig.
min kudde luktade massa gott efter dig. fan va mkt du betyder för mig.

så.. det lever jag på tills vidare.

jag jobbar jobbar och umgås med vänner. det har sagts sjukt många roliga saker på sistone och massa skratt men jag orkar varken tänka eller kan minnas allt det där..
nina&emmie fyllde på med sjuka grejjer igår. bussfärden va nog värsta evver. haha herregud.

jag är lite lost och jag jobbar natt denna helg igen. snart ere sista minuten med ninis, det är värt allt detta jobbande. ..

nu har ja kollat film, sen sovit mer. jag vill sova mer mer mer. jag är så död.
 ja ska ändra bloggen , så texten inte e så jobbig. men idag är jag för död för det. sry :/
nu ska ja till jobbet... 11h pass. döööör. hejdå!

dagens appårpå: en oändlig eftersträvan.