countdown to IRELAND? :)

har märkt att nu när ja har ett rätt enformigt liv så bloggar jag mer än vanligt, det beror på att förr när ja levde lite mer så hade ja nämligen inte tid att slösa så mkt tid på att filosofera, utan då gjorde jag det istället för att tänka det.
TYP?

dagens jobbiga är nog att vara gasig och gå på yoga.. MHM,  himla lätt att "slappna av" när man tror att man kommer fisa i varje lustig ställning. mhm.. inget ja rekommenderar, lyckades såklart inte "slappna" av tillräckligt så ja gjorde bort mig.. som tur var :D


annars så är jag himla trött.. mina knän är slitna och ja får ont under fötterna. MEN INTE ÄR JA BITTER FÖR DET :)


neva, på onsdag ska ja ut och ragga med tjejerna. JAPP, våldtäktsjakt pratade dom om.. haha nee nu ljuger ja va =) den som lever får se!

camembert&skräckfilm, ibland är jag en livsnjutare ♥

nästan perfekt kanske?

måste nog säga att jag är imellan 2 män (I WISH bokstavligt.)

så därför tycker maria att det borde finnas nån mer som är i min situation..
haha omg, från att vara i upplösningstillstånd till att bli satt i en kategori över svåra situationer..
det här är ILLA =)

sitter i soffan, ombytt och klar, enda jag är tid till är träningen..haha?
jag ser verkligen inte fram emot att träna idag, igår missade ja träningen, somnade och sov därefter 16h.. omg?
jag är en trött Madeleine.. alla sa att ja skulle bli piggare av träningen... men icke?
Jag är nykter och ja tränar, men inte ser ja nån jävla skillnad än.. tycker att det borde synas nu.. ja sliter ju inte för inget menar jag.. aja ja ska fortsätta köra järnet sen iaf.. med undantag för Irland och övriga bakisdagar.
aja om en halvtimma är ja iaf på afro, sen core o booty. KILL ME!



jag önskar jag visste mer, drömde inatt.. det kändes äkta, så nära. Känns som jag inte kan skilja på minnena och drömmarna längre. Vad har varit sanning, vad har varit verkligt? berätta hur du gör..


ja tycker om snö, tycker den är mysig.
Brukar låtsas att jag är i sälen när jag pulsar till jobbet, önskar bara att ja hade en pulkabacke på bakgårn så ja fick chansen att ta på mig termobrallorna och ge mig ut o leka =)
Så hoppas det finns fler som ser det positiva med snön, barnen har sportlov och tänk dom vintrarna vi fick vara utan :/ det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!! Desto kallare vinter vi har , desto varmare sommar kommer vi tycka att vi har. Tycker bara att det är dåligt att våran trafik inte funkar i alla väderlag!

nästa onsdag är det 3/3, det betyder att vi ska rocka?! :)
..nu har tiden runnit ut och jag förbereder mig mentalt på att vara slutkörd inom kort!!



woop woop kan dö?!

"An expression designed to express approval, happiness, joy, and/or excitement usually accompanied by a knocking together of the fists with a buddy."yes, där har nån hittat ordet, tjatat ihjäl det med sina vänner som sedan har spridit det vidare och vips så flyger det ur allas mun och täcker bloggar/facebook säkerligen twitter m.m.. jag tycker inte om det. så glöm och gå vidare tack.


shoppade med sis igår, vilket hon verkade tycka va en aning tråkigt då ja shoppar på bokhandeln och teknikmagasinet bl.a ..haha.. slutade inte med mkt nya kläder men lite matriella ting, då bettan behövde ett kylunderlägg och nytt buzz spel, tillägga att ja självklart var tvungen att köpa lite nya skor med =)
hittade skönaste träningsskorna, som va på rea och kostade "bara" 900. Men är det asics så ere ;)


efter lustig diskussion om kvinnor som kan våldta och män som bara består av 99%kuk så har ja helt tappat tråden..
finns inte mkt focus just nu... nu förstår ja varför de säger att en del bara tänker på en sak.
Förstår hur de kan göra det alltså..haha



snart är det dags för lite "våga chansa våga vinna" annars blir jag nog koko..



massa gymma nu, massa svettas och tänka på annat. japp så får det bli =)



vardagligt yrande på helgen sådär.

ledig fredagkväll... tvättar som vanligt, känns som det hänt de senaste gångerna ja har lyckats vara ledig fredagkvällar..haha bra tvättdag tydligen.

Haft världens slappaste dag.. och inte gjort något som jag skulle göra. Känns rätt bra det med.
Gymmet var stängt när ja hade tänkt gymma, varför stänga tidigare än fredagkväll för? Tur att ja har träningscykel hemma.. så ja inte spräcker mitt "varje dag" löfte. Ska se till att stretcha ännu mer i sängen idag.. har fortfarande grym träningsvärk sedan booty passet ja körde i förrgår.. hemskt. Kunde nästan inte sätta mig på toan i början.. inte heller gå NED för trappor..haha lite bättre nu, men ja ser fortfarande ut som ett mongo då ja ska göra något som ja behöver använda de främre lårmusklerna till.. dvs gå exempelvis.. haha.. aja de är väl skönt att ja märker nått iaf!

Blir långpass 2 dar i rad nu.. 2dra av 3 helger ja jobbar på raken.. men istället för natten så jobbar ja hela dagarna..
har lite småpanik över att ja inte hinner se alla filmer ja tänkt att se, har nämnligen fått hem min kära dator efter lagningen så Talin ska ta över Pers som ja förnärvarande sitter vid, bästa Per som lånat ut ♥. Just därför så måste ja ju se klart alla filmer ja laddat ner.. panik panik.. ;)

orkar inte gå in djupare.. dags att hämta tvätten oså sova, gymmet öppnar nio och ja börjar jobba elva. Jävla stress hela tiden va.. 



kanske inte saknar david.. kanske bara saknar nån? hur vet jag vilket det är ?

Mormorsbror Stig.

ägnade en dag åt Stig igår, inget kaffe eller nån annan drog.. mormors bror, snällaste ensammaste mannen nånsin.
Frimärkssamlare, vegan.. minst sagt, nästan grönsakogan eller vad det nu kan heta? Cancer i ryggraden, gick bort på mindre än ett halvår.. kunde inte prata i slutet för att cancern satt sig i stämbanden.. Skönt för honom att han äntligen får vila.. Men måste nog åka och ge mormor en kram.. sist kvar i syskonskaran, lilla mormor. Hon ska alltid finnas här iaf ♥



..begravning snart då.

gårdagens thé brände mig på tungan:(

yes, jobbat igenom ytterliggare en helg. Gått relativt bra, förutom lite kronisk huvudvärk och diverse pms utbrott;)
Fick lite panik med då ett bord var bokat i välkänt namn, men lyckades genom utmärkt kommunikation luska fram att ja kunde andas ut, ingen jobbig scen skulle utspelas.

önskar att ja hade med mig kameran in från bilen imorse, alicia ägde sängen.. låg i mitten med vällingen i munnen och stöd av ena handen.. den andra armen var nonchalant under huvudet. chillade totalt.
Meeeen.. hade faktiskt en heldag med sötnosen igår, barnvakt mellan 15-20 (typ) åkte på äventyr till Madde som hade både katter och liten hundvalp, sen blev vi även kompis med kusinsbarn leandro, bildbevis kommer sedan.
Hon är så duktig och söt att det är massa lycka att vara nära henne :)

nehe.. annars så går februari FÖRJÄVLIGT långsamt.. jobbigt att leva i nykterhet,hurtighet och avhållsamhet.
Det tääääär på mig sa ja. Tur att ja har fina vänner, filmer o massa roliga spel. Nu ska ja nog ta och sova några timmar till, uppe alldeles för tidigt :p , försökt att vända tillbaks dygnet. Sen blir de städa,träna och leka med sis.




saknar faktiskt mina onsdagar.. -Första onsdagen i mars är de röjj ;)



låt februari gå fort?


http://www.facebook.com/event.php?eid=317726943775

(hoppas ni kan se länken)

om ja fortfarande bodde i Barcelona så skulle jag inte tvekat en sekund på var ja skulle spendera min lördag, dagen innan alla hjärtans dag. Hur romantiskt skulle det inte vart? Maskeradbal i samband med alla hjärtans dag..
bal + maskerad + romantik? det bara skriker Madeleine..
men.. nu bor jag inte där och man ska inte ångra något man gjort, så ja biter ihop och jobbar..


Sthlm helg avklarad. hittat snyggaste killen... Men självklart är det playboy modellen , världens snyggaste dj , colleen shannon´s pojkvän. haha .. oja, ja ska väl alltid ha de omöjliga :)
Ambassadeur, Innerstaden,Alby,Hallunda och RoQ.. ja, hann med det mesta!!
Tur att bästa Nisse fixade hem mig, notan blev lite dyr på ambassadeur :$
Men nu har man iaf firat världens bästa 25 åring. Hon är bäst♥
så tack Anton,Ida,Nina,Sabina,Amir,Jena,Janet m.fl för en toppen helg, kommer med hemska bilder snart:D



Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart. Skulle kunna varit jag.. en månad i tystnad.


februari.. träning prio 1 .. nykterhet.. sömn,städ&jobb. hoppas ja får lite glädje med..