oh, så vare dags att lugna ner sig igen.

nån av mina sköna grannar satte nyss på "material girl" på högsta volym.. lät som om en cd stod på balkongen.. grannkärringen va först ute som vanligt och hyshade.. haha roligt värre.

happ, så har ja vart nykter idag. den som minns allt från förfesten typ :)
igår vare raka motsatsen.. minns ingenting. ramlade nedför min trappa, brösten åkte ur klänningen, hångla? med nån, betedde mig illa, drack för mkt, förde ett väldans liv.. väckte mina flatmates och trodde ja tappat nykeln..
tydligen så va ja iaf hos maja, jamburie o catwalk.. sen får ja hoppas maja kan fylla i resten av mina luckor.
men eftersom hon inte svarar på mina mess lr samtal så kan de ju bli lite svårt... vad gjorde ja så att säga... :S
Första gången ja blivit så kalas efter att kristoffer åkt hem.. lyckades hålla mig en o en halv vecka, sen kom första smset. . yes fyllesmsade honom inatt. har ingen aning om va ja skrev.
men efter att hört från nina att ja skrivit till henne att ja skrev till kristoffer att ja saknade honom och att det inte är roligt att leva? utan han.. kollade jag upp med min roomie som instämde o sa att han hjälpte mig skriva på spanska.. hm.. trodde väl hans brud inte kunde spanska lr nått.. FAN.. hur kunde ja vara så dum?
jobbigt att sakna han :/ får väl hålla mig undan alkoholen tills den värsta saknaden gått över.


pratade iaf med nina nyss.. och nuuuuuuså.  David har äntligen bokat.. han och nina kommer till mig i barcelona den 29 december för att fira nyår. kommer kännas riktigt konstigt.. miiin mystiska karl, miiiin david, miiin sexgud.
scary.. det är väl han om nån som kan få mig att glömma andra.. och som de känns nu så behöver jag nog komma över en viss kristoffer.. har nog inget att hämta där :( ... hur lite ja än vill erkänna det..
vet bara att nyår kommer bli konstigt, underbart och bästa på länge..
 iaf när ja har dem som betyder mest hos mig:)



saknar idis, måste hinna träffa henne när ja kommer hem över julen.. kramas lite. vi sa att vi skulle åka halvvägs och ta en fika :) hehe.. hon är o hälsar på nicke i borås nu, ringde förut när hon va hos min oljefläck  (kristoffer♥)
läskigt att hon inte är här längre.. obeskrivligt typ.. har nog inte fattat att hon stuckigt än. har hittat hem till alex o hennes grabbar nu.. kortspel o skitsnack, det är nog det vi är bäst på.. jättemys iaf.. men lova stoffe att komma förbi grabbarnas gamla lägenhet i veckan så vi kunde planera lite mer ang nyår.. saknar dem faktiskt!


nu ere jobb närmsta 6 dagarna.. jooobba o sova tror ja de får bli.
hem om 12dagar.. unbeliveble. kanske är dags att ja köper julklappar snart. fyyy va svårt.
hoppas verkligen jag får min snö när ja kommer hem iaf. nära&kära o myyyys. jag ääälskar julen!


dagens appråpå:
saknar du inte mig något alls?