oh, att jag orkade =)

jah, nu ligger jag här. slappis dag. va iof uppe vid nio, skulle till salongen och fixa naglarna. jah man får ju lida pin för att vara fin. köpt pepparkakor och mjölk, det bör man äta såhär när de börjar bli kallt. supermysigt ju!
annars så finns de inte så mkt positivt med kylan.. förkyld och dan har ja hunnit bli med :/

btw, så orkar ja inte skriva så mkt mer om thai. en underbar familjesemester. var lagom brun när jag kom hem, resan gick bra och jag överlevde =) hade massa ladyboys i bangkok som gjorde manikyr pedikyr och toppade håret på mig.
"oh you have so sexy hail, just like me!" haha, de är bara för roliga. tokshopping på weekendmarket, nattmarknaden och MBK. (sistnämnda är ett gigantiskt varuhus).. montien var lika lyxigt som vanligt, jag och brorsan var tokimpade över att vi bodde vägg i vägg med sviten, annars sysselsatte vi oss med att ta tokiga bilder, simma i poolen eller sitta på barer och dricka öl =) (brorsan höll sig till redbull , som han blev som besatt av.. undra vad det var  i igentligen).. haha nina har fått sitt tomma kort och hamlet har inte sagt ett ljud än.. min styvfar försökte va snäll och posta mina vykort åt mig.. SOM INTE VA KLARA.. haha nina trodde ja va sur och på hamlets står det "hej, jag lever på thaiwhiskey och cola, nu ska ja iväg och åka speedboat." sen hann ja inte skriva mer.. haha.. låter skapligt lustigt =)

annars så har dagarna gått undan. imorrn ere en vecka sedan jag kommit hem.. hårt jobbande helg.. men jag har haft turen och jobbat med bra människor. ena dagen körde kockarna mys-stuket och tände stearinljus och släckte lamporna i personalrummet, andra dagen satt jag och bartendern och skrattade av övertrötthet i flera timmar i hopp om att orka städa. jag trivs.. trots att vi även hunnit bråka och skrika på varann denna helg med, måste iof erkänna att jag varit en bitterfitta fre-lör.. men jag hade närhetsbrist och tyckte allt va piss.. så jaaa ja skyller på de =)

privat sätt så har den varit bra.
i fredags joinade jag patrik nina kim&nisse på deras förfest (efter jobbet) .. det såg mer ut som en efterfest, så efter att tappat de flesta drog jag och patrik till hamlet. drack mjölkig lakritspuck och babblade på, slutade med platens och lustiga människor. men de va trevligt =) skickade iväg några fyllesms utan vidare lycka... damit.
efter min hårda lördag så va ja i valet&kvalet ang utgång. smsa runt lite och kollade läget, vilket var hopplöst.
men olyckan blev kort. mysigaste natten på väldigt länge. förstår inte hur jag kan leva utan honom?
men som sagt, jag gör ju tydligen det. jag blir bara tillfälligt förlorad varje gång han håller mig så hårt att jag undrar varför han låter mig gå.  jag är iaf glad igen och det är huvudsaken.

letar förgäves efter flygbiljetter till barca den 11.. verkar som vi får åka 10nde. hur ska ja lyckas fixa så mkt ledigt? .. ååh:/
i veckan blire jobb.. utgång lördag tydligen, försöker även pricka in lite när&fjärran spel.. haha ja e en loooser för sådant.
tycker om att lära mig mer.. allmänutbildning är toppen=) och jag vill slå patrik en gång till såklart..mohaha :p
hoppas även fennie har tid för en övernattning, gabbe har tid att träffas innan han flyttar, talin& alicia har tid att umgås såklart, att emelie & jag tajmar in nån gång båda kan och att lis kan festa med oss i helgen =) kommer säkert komma på massa mer grejjer jag hoppas.. men vi slutar för tillfället!


"I lied. I'm not out of this relationship. I'm in. I'm so in, it's humiliating because here I am begging. Ok here it is: Your choice, it's simple: her or me. And I'm sure she's really great... But, I love you. In a really really big, pretend to like your taste in music, let your eat the last piece of cheese cake, hold a radio over my head outside your window! Unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me. Choose me. Love me!"
avslutar med ett underbart citat.

dagens appråpå
: ge mig energi att lägga upp bilder nu då.. blää

Kommentarer
Postat av: Packe

hade jag inte gett dig rätt på dig "halvrätta svar" så hade det blivit lika mellan oss.. :S

Postat av: Madeleine

nuuuuuu vet jag inte vad du pratar om =)

2008-11-11 @ 20:30:38
URL: http://minadagligabekymmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback