nonsens

har precis gått igenom en jätteförkylning.. lyckades hålla mig från smittan tills jag sov i samma rum som dödssjuka sis.. tur att jag bara fick förkylningen av henne. Har iaf knarkat diverse vitaminer och slängt i mig olika energi boost preparat för att försöka klara detta.. det + vicks, mkt kläder och en fast halsduk. Idag känner jag mig rätt okej..
Men då ja fortf ligger kvar i sängen så vet man ju aldrig ;)

nu ligger vi iaf här.. 3 tjejer som precis vaknat och slet upp datorerna det första de gjorde. haha vi är sånna nöördar!


I've had fuuun! n more to come:)

det är visst glatt ute!

Gjorde typ årets snyggaste halkning häromdan.. trallade ner lagom halvstressad mot jobbet, möter en tjej och när vi bara är några steg ifrån varandra halkar jag.. glider ner och ställer mig galant på ett knä. Hade jag varit en kille så hade det sett ut som jag friat (okej hej gammalmodig).. lite lagom blöt på knät och generat slänger jag ur mig "snygg halkning"..  haha fy.

Är för närvarandet rätt nöjd med tillvaron, förutom min tydliga sömnbrist. MEN det är bara att hälla i sig en kopp kaffe och inse, att ja hinner inte sova.. har sovit ca 6h på snart 3 dagar. Så visserligen funkar ja rätt okej, men ja blir en aning trög..  med andra ord så kan jag inte (?) svara på alla frågor ikväll på våran spelkväll så beror det på att jag har sömnbrist inte att jag skulle vara motsatsen till smart:p yeees, tacos, rödvin, tp/globetrotter & bezzerwizzer med ett gäng ordmärkare och besservissrar, arbetskamrater och vänner.. ja kärt barn har ju många namn! loooking forward ♥

Har förövrigt fått schema för hela månaden och är SJUKT NÖJD. Behövde finputsa det lite, men lyckades såklart få in alla mina önskemååål! JAG ÄR NÖJD! japp det har verkligen hänt.. bra månad det här:) Har tid för allt ja vill utan att förlora så mkt pengar på att ha ett privatliv:)

nu kanske jag borde duscha och kanske städa. Men bara kanske..

Det är bara 3 NÄTTER kvar till LKPG.. det finns inte ord för min längtan, trots att ja kommer sakna oslo lite :$

med en dålig början, kan inte slutet bli annat än bra!

har redan fått en lägenhet ♥ yees, jag och alexandra flyttar till våran fina 3a den 1 feb.. lovely! Äntligen ett eget rum där jag kan stänga in mig när jag känner att ja inte orkar.. Äntligen some privacy, oja det kan vara viktigt.. speciellt när man är som jag:)

så vi slog på stort, firade med pepparkaksdeg och desperate housewives, halleluja!
nytt år: nya premiärer på gamla serier och fina rutiner återkommer.. haha dejligt.

nyår var mys, vi va fina och vi fick en riktigt tjejkväll med cava, kamera-lek och utseendefixning. Mkt mer blev det inte, mina planer gick i stöpet och alex var trött. MEN, vi tvingade iaf i oss de 12 vindruvorna under åtskilliga skrattattacker.. fast hade tyvärr inga gula underkläder... *se nyårsritualer.

närmast har ja bara saker att se fram emot.. kusin's födelsedag, sällskapsspelkvällen (långt ord), mys & efterlängtad trip till lkpg/sthlm där jag ska krama sönder de flesta av mina nära som jag saknar!
men först blir imorgon blir det att skriva kontrakt va:)

nu närmast så ska ja krypa ner i en uppvärmd säng och gosa med alexandra!


"This is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning."