herregud kan det vara mer tydligt..

min musiksmak ändras dagligen. har kommit fram till att jag är rätt stolt över sveriges pop elit. har 3 favoriter där ibland för tillfället.. nämligen markus krunegård, veronica maggio och adiam dymott (ny!)..
tänk sen oxå att jag är galen i mando diao.. (tillfälligt :S?) och deppar gärna till håkan hellström eller lars winnerbäcks ballader..  så slutsats.. LÄNGE LEVE SVEERIIIGE =)

råkade snurra runt lite i bloggvärlden inatt.. och kom fram till att ska du passa in i bloggeliten så ere bara att fixa en bulle i ugnen.. mammabloggar hit o dit.. fann nog bara sådana.. eller sånna hemska bloggar som handlar om andras död..
usch.. aja jag tipsar iaf. vill ni ha publicitet så ja.. se till att sätt fart i sänghalmen och framkalla barn eller så gräver ni ner er i nån näras död.. valet är erat. jag tänker sitta här under min korkek och bara lukta på blommorna. what else.


sista natten i våran första gemensamma lya infinner sig. kanske även sista bloggen på ett tag då vi inte är säkra på om det finns fiberuttag i nya lägenheten eller om vi måste vänta i 3v på bajsanslutning. spännande... har förberett och laddat hem filmer för ett halvår ungefär..=)

har nog fått ner allt som ska ner nu.. slitit in i det sista. herregud så mkt kartonger och påsar det är. kommer ta evigheter imorrn. behövs mkt kaffe med den här korta sömnen.. men skam den som ger sig!
så jaa.. ska hinna flytta imorrn, springa på vinprovning♥ mitt i allt sen fixa lägenheten och hinna åka till ikea innan fredag.
på fredag ska vi ha en underbar inflyttningsfest som vi längtat efter lääänge!!!
hoppas jag kan återkomma med en grym uppdatering.
nina verkar iaf på australien.. så hooooppas den blir av. har lovat att bada med delfiner nu :p
åh, nu känns allt lite bra. mycket att tänka på och många bollar i luften, träningskort nästa vecka.
no pasa nada.



funderar på att ge dig ett förslag som du förhoppningsvis inte kan motstå..

observera frustrationen.

happ, roligt. nu pajjade jag spegeln. hej sju års otur..
aja har ett mission nu iaf.. jag ska fixa spegel medans nina engagerar sig i att fixa halsduk.
onöööödigt ääääre!!

nu till oviktigare saker. VEM FAN har lärt oss ordet ballehora? .. herregud sådant fult ord.. och det flyger ur munnen till och från.. vilket ohyfs. smisk borde den personen få.. bokstavligen =)

haft många dagens roligaste idag.. började med världens skrattanfall då vi skulle till tvätten.. böjer mig och fixar skorna.. och uuut flyger min mint tablett,varav nina som bara såg något som flög skriker - VA DE SNOR?? upprepade gånger. jag som kiknar av skratt har ingen förmåga att uttala ordet minttablett. så där står vi.. ett bra tag =) sen när hon väl lyckats höra så ställer hon sig och ska hitta den på våran dörrmatta.. -var den grön?.. haha usccch.

sen att vi engagerade oss helhjärtat i att försöka få upp ölflaskorna jag kirrat var ju en annan historia..
blödande pekfingrar och tandsplitter är lite av innehållet. men det kan vi ju ta när ja får upp bilder.
haha herregud. HUR FAN ÖPPNAR MAN EN FLASKA MED EN TÄNDARE?!


dagens statistiska fråga.. tycker du om brago?

haaanana var snäll mot din bror nu. (med barskt uttal)

nu är klockan alldeles för mkt.. men är på sånt där lyssnapåunderbarmusiktänkaförmktrelateratilltextenochförtröttförattsova humör.. jaah ni vet vad jag menar =)
synd att det inte blev barnvakt idag. behöver det lilla hjärtat med hennes stora ögon och härliga skratt. jag ska bli världens bästa barnvakt. madeleine, dunderbarnvakten:D

vi har börjat packa (?!)
.. haha flytt om 2 dagar och ja.. vi har börjat. köket ser ut som kolmården.. som nina så glatt uttryckte det när våra katter var överlyckliga över alla grejjer.. vi chilla under fläkten.. där vi drack vin och cola och rökte alldeles för många ciggaretter. hade något av våra konstiga djupa samtal som tar allt värre vändningar ju fler gånger vi hamnar där.
tankar är allt bra lustiga. vi måste ta vara på våra liv måste nog varit slutpoängen..


gick nyss igenom mitt utkast på mobilen, saker jag sparat för att minnas. 4 intressanta..

1.jobbig? jag är bara sällskapssjuk. (serriöst talat så lär det varit nån sjuk kommentar vi dött av garv åt på nån fylla)
2.livet är som ett cykelstyre. allt är bra tills du tappar fästet. (ja tyckte det lät så bra, nu tycker jag det låter lite halvt)
3.Hannana (aaah ni skulle höra uttalet. hanna anna.. men med brytning. jag och hanna yrade på jobbet)
4.på hamlet har vi varken kakor eller bullar men muf fins (BÄSTA. hahahaha)
 
krappar på onsdag kööör vi. flyttdags!
och på fredag ska vi ha våran liiilla inflyttningsfest. tror det kommer bli riktigt mys.
ser fram emot att träffa alla iaf. saknar er!

btw, tjöt nästan åt ghostwhisperer förut..senaste avsnittet. är det pms, eller är jag bara extremt överkänslig atm?
ge mig inga mer hormoner tack. godnatt världen  ♥






är jag verkligen beredd att ta till alla medel för att gå vidare nu? varför vill jag isåfall mest av allt att känna din värme brevid mig isängen just nu, varför tror jag att det skulle vara mycket lättare att somna då?

hemskt bakistrött skulle man nog kunna säga..

bakislördag... ligger i sängen och är hopplöst lycklig över att jag är ledig..


öppnade mig väldigt mkt igår för honom..
gick hem vid halv tio imorse.. kändes bra.
hoppas att mitt ettusenhundraåttioandra försök ska lyckas.
men, jag har inga starka förhoppningar. försöker bara se frammåt, en dag i taget som man brukar säga.


ute med kimzan talin och monka igår.. alla mammor oså jag =) förfest hos per sedan platens..
riktigt lyckat. per fick fixa mina skor och vi turades om att bråka om vem som skulle välja musik.
lite väl mkt jobbprat men som snabbt ordnades med minnesprat med monka.
drickandes och dansandes förflöt kvällen med glada miner!!

självklart var jag lite ledsen över att försöka säga hejdå. men inget hjärtskärande sådär.
träffade nån läskig fyllegubben påvägen hem. frös ihjäl och blev blöta..
talin fick min hemmanyckel och jag ändrade färdriktning.
frös ihjäl men smälte snabbt.


nu blire powernap sen flyttpacka med ninis. pizza har jag hopp om oxå =)  jobb och kanske barnvakt åt alicia imorrn? jiiipppie =) flytt onsdag. sjukt snart.



konsten att älska någon...

grannen hammrar och jag vill sova :/

woohoo, imorrn är det fredag. det ni =)

har haft det toppen under ledigheten..haha (mina dagar) och ja har verkligen utnyttjat den på ett fyllasjälen sätt!
blev tokshopping med sis och alicia, riktigt mysigt och rikitigt dyrt. men men.. hittade en body och coola rosa gympaskor på first aid som jag kunde köpa som halvårspresent till sötast och ett par otroligt coola skor där även till mig=)
sen blev det massa affärer och shopping. avklarade alla rätt galant där och är nöjd över vad jag kommit över. nu vare slutköpt denna månad. är verkligen så. har en dag i månaden, den köper jag på mig riktigt på.. typ för 3-4 beroende på om de e skor med lr inte. sen går inte jag ut och shoppar mer.. sjukt =) för att tillägga så fick jag mitt wok, på det där coconut stället.. asgott. där lär de bli mer luncher!

träffade även saris som det tydligen var 2 månader sedan jag träffat.. hade hon räknat ut. (tiden går snabbt?!)
hade supermysigt med allt babbel vi var tvungna att ta igen.. sen att hon somnade till en riktigt läskig skräckis jag hade med mig har jag svårt att förstå =) men filmen va bra iaf, och det gör inget om man somnar!! =) vi ska planera in en sjuk filmhelg. en sådan bara vi kan ha typ.. det vet vi efter våra tvspelshelger.. hehe :p längtar redan!!!
sjukt jobbigt att gå upp morgonen efter.. skönt att sova där. men jaha, påväg till jobbet ringer hanna "du har nog blivit dubbelbokad igen" .. fan då? aja hem och rensa garderoben.. sen fika hos mormor med nina talin och alicia. "-han är av en såndär negerart." och "va nej, judar är inga negrer". citat av mormor.. hon menar inget illa med orden. men det låter ju så illa..haha..  shopping på tornby.. djuraffärer osv. skoskav i nya skorna.. aj. alicia kände för burgare så det blev det ;) och sedan hemfärd..

faustino VII, ja den avnjöt ja strax därefter hos grannen kim, nina joinade lite senare och vi smakade av en flaska rött och bara ventilerade. sådant vi tjejer behöver ibland. det var skönt, och det är synd att vi flyttar från våran granne kim :( men det är ju fortfarande gångavstånd. så det får vi lösa=)


mamma har fixat flyttstäd nu. så ja. behöver bara plocka ur denna lägenhet. hon orkar inte åka från sjötorp för att hjälpa oss att städa på torsdag så hon fixade det för samma bensinpengar (säger hon, men hon ljuger).. iaf. så tuuusen tack!
så några dagar kvar att flyttpacka. sen sticka... läängtar.

imorrn ere riktigt utgång med eliten!

nu kokar mina ägg... massa jobb idag=) pusshej osv



allmänt nöjd med tillvaron.

rätt nöjd med tillvaron atm.

haft supermysiga dagar, vart i björkeberg och sagt "hejdå" till angel + myst med alicia.. vilket jag uppskattar grymt.
Har tagit sisådär en hundra bilder som jag kommer lägga upp så småningom.. hade även några av gamla brudgänget här på fika igår. Nina hade varit barnvakt åt mille (mys att ha ett barn i huset) så han och bengan va kvar, kimzan fast utan dotter som var på busfabriken och talin med hennes lillasyster och lilla alicia.. fullt hus.. var riktigt varmt i våran lägenhet. första gången på länge.. nu är det kallt kallt kallt.. men flytt snart. ska bli jävligt skönt..
hade biljardkväll med mina jobbarkompisar och nina igår. trevligt som fan..
vi kanske får en fyra för tre? mm johan ska tänka över förslaget.



1. ska föra daglig dagbok och peppa mig med träningen.
2. aldrig mer grönt i linköping, kommer alltid ha ångest över tiden jag inte minns.



imorrn ska ja shoppa upp sista pengarna på lönen (varför behöver jag dem:p) behöver hellre skor o kläder tycker jag.. nja men ett par nya gympadojjor, typ converse lr sneakers tror jag nog att ja ska unna mig =) kanske nån cool tröja osv med :P bästa är att det blir med talin och alicia.. säkert lunch o grejjer med. myyyyys gånger tusen. jag hoppas på wok lr kina. ge mig =) .. sen blire totalmys med saris. som jag inte umgåtts med på flera månader. finally!! massa skräckfilm och babbel? onsda kanske de blir midda hos ninas föräldrar och glas vin med kim. sen var mina lediga dagar över..
FREEEEDAG blire platens med tjejerna som lyckats fixa barnledigt. så underbart roligt det ska bli!!!


idag har jag mest slösat tid på att fixa naglarna på salongen, storhandla bra käk (som nina tyckte likna en utlänning som skulle ha stor utländsk fest) .. kollat bra filmer och fryst allmänt mkt. (så får man bete sig om man är en snudd bakis en måndag)


nepp ska palla med en till film minst innan jag måste sova. dags att krypa ner under täcket iaf.
på återseende!








börja räkna om igen. 3d sedan jag såg. 2d sedan jag hörde.




"ingen kan vara nere med en ballong".. kanske borde lyssna på NallePuh och köpa mig en ballong?

hemkommen från jobbet. tänkte att jag skulle se till att röja upp i rummet ordentligt så katterna kan få vara här inne utan att jag stör mig på att de hårar ner kläder.. tänkte även att jag skulle gå och typ köpa tacos som jag skulle fixa iordning tills nina kom hem.. så kunde vi mysa till det till det precis hemladdade senaste avsnittet av gossip girl.. men som sagt. jag tänker att jag ska göra det. men samtidigt är jag så sjukt äckligt trött att jag bara önskar ja kunde sova lite. men det ska jag inte. för kommer sluta med att jag sover hela kvällen och inte hinner med nått. bättre jag tar mig i kragen och sätter igång så kan ja ju bli klar snart.  tanken som räknas om det inte skulle hända va?=)

nått lite roligare är att jag ska ut med systrarna Lazarian imorrn, upp, iväg till systemet, jobba sedan direkt till björkeberg. Där ska jag gosa med min sööööta lilla alicia, nån som jag äntligen får ösa all den kärlek jag hyser på=) sen ska lillan lämnas till sin mormor oså ska vi förkröka.. så ja, en svårare sak idag blir att välja outfit, lite jobbigt när man är så trött och inte har lust atm, skulle vara annat imorrn om man gjorde det direkt, men nu går icke det! Nått lite tristare är ju att de blir sista utgången med angel på ett halvår (igen!) hon flyr till indien och upplever världen i ett halvår med start på fredag..
och min älskade ida åker till chile idag(!!!) tiden gick så fort , hann inte träffa henne alls så mkt som jag behövde o ville. hoppas att månaderna går fort.. så ja .. nu har ja vänner som upplever och lever världen/livet i jaa.. hela världen nästan. christian i usa (ja, vi är väl fortf vänner, även fast vi hade en dispyt för ett tag sen) angel i indien (snart) ida i chile (påväg iaf) gabbe i australien (dit måste vi åka) och alex efter va ja sett tillbaka i thailand.

jag är så sjukt grymt avundsjuk. och stoolt över hur grymma ni är som verkligen gjort/gör det. bara sticker sådär.
önskar att hela livet kunde se ut så. jag vill och jag ska oxå göra så. men inte nu..
först ska jag trygga en framtid. sen vet ja inte om jag åker med en blivande själsfrände, min son/dotter eller med min gubbe när jag är äldre. haha.. vill man något så går det alltid att ordna. ska börja se allt så igen :)


annars så är väll allt bra. johan är tillbaks på jobbet. jiiippie, började med en biljardkväll med massa öl i förra veckan.
ska fortsätta så =) riktigt roligt och avslappnat, bara babbla så som vi kan! på nått vis verkar allt rulla på.. känns fortfarande bara som nilla är på semester, som att hon kommer komma tillbaka. det kanske alltid kommer kännas så. kanske är bra att det känns så? har fortfarande inte fått tillfälle att åka och säga hejdå. vet inte om jag självmant skjuter på det eller att det bara inte blivit av..


flytt nästa vecka typ.. elle nått.
vi vet inte riktigt än. får inte ens ha tv på efter klockan 22 nu.. grannarna är lyriska. kvinnan under oss kan även ringa in vid 7 på kvällarna och klaga över våra fotsteg.. hon måste vara psykiskt sjuk lr nått. flytta ut till landet kärringjävel.man måste ju få leva ett liv i sitt eget hem.. jag ska skriva trevligaste sarkastiskaste brevet när vi flyttar. (för vi måste lämna ett brev och ursäkta att vi kånkar lådor och kanske låter mitt på ljusaste dagen) ..jag är inte bitter för vi ska flyyyyyyyyytta =)


våra älskade vänner.. vad sägs som en liten inflyttningsfest 30 jan? ni får även inte glömma joppes fest 27feb, (då blire alla gamla godingar).. like the old days.. funderar redan på vad ja ska köpa i födelsedagspresent. han e rätt speciell den där, men min älskling i alla väder!


funderar allt mer och mer på australien i juni. kan funka. ska kolla med gabbe om han vill ha besök, annars kan de va rätt tråkigt att välja australien en lågsäsong för mig och nina.. hehe då blire nog nått annat istället, indien, chile? semester ska vi ha iaf =)

ni ska få något ovanligt av mig.
sköna låtar att fördriva tid med, gott och blandat:
Empire of the sun - walking on a dream (såå bäst just nu. tack marcus!)
Ras cricket - skin (skiin skiin som den sol du är)
Cas haley - walking on the moon (the police i all ära, men har ni hört denna killens röst?)
The Coral - dreaming of you ( bara melodin får mig att le, my heart really skips a beat)
T.I. feat Rihanna - Live your life (gör mig pigg på jobbet, leev livet för fan)
Mando Diao - Long before rock n roll (jag har upptäckt att jag älskar dem. PAAAARTYYY får de mig att känna)
Mando Diao - The Band
Mando Diao - Sweet ride
Mando Diao - Ochrasy
Coldplay - Life in technicolor (hur har jag missat att älska dem? valt ut de bästa med dem här)
Coldplay - Viva la vida
Coldplay - lovers in japan/reign of love
Coldplay - glass in water
Coldplay - 42
MGMT - kids (lika skönt beat som empire of the sun, marcus du vet va man ska lyssna på=))
The Ting Things - Shut up and let me go ( så slå sig fri låt!)
Dope - Die mother fucker die (min väckarklocka. jag blir hatiskt glad, känns nästan som skadeglädje)
Maskinen - Segertåget (måste tycka om den efter alla gånger Per har rockat loss till den i köket. den är uppåt.)
Pitbull feat Lil Jon - The anthem (sååå barcelona party.. ja jag saknar ibland =))

såååå det är vad som går runt på min media player atm. sweeeet=) Delade med mig lite av min kärlek atm. varsegoda!
som sagt utgång imorrn med tjejerna, bakisjobba tors, biljard&öl med nisse (efterlängtat) på kvällen!!, jobb fre,massa jobb lör. OM EVENTUELL fest kommer upp, kan de bli utgång lördag. både jag och sambo lediga sön.. borde iof flyttpacka..men jaa ni vet hur de e ;)


25d har gått, 13d utan ljud. farväl




några timmar senare,,,
blev ingen tacos , dum sambo jag är. ja orkade inte vänta utan åt lasagne och kollade på gossip innan. så nu är ja sådär övergödd man bara kan bli av lasagne typ.. så jävla underbart gott. helt otroligt=)
fixat iordning sängen och rummet någorlunda iaf.. hoppas jag kommer upp tidigt imorrn och kan göra lite nytta med.
Blir ingen utgång.. sköönt =) ska åka ut till björkeberg och supermysa istället!!! weiihoo
om jag är smart så tar jag me tvouten  och datan . då blire skoj :D
nu ligger jag på alla andras sida i sängen. känndes som jag sov bättre på den sidan inatt, nått nytt typ.
jag är konstig.. ja vet, får höra det hela tiden =) over n out/gösta.

what it is now..

idag har det varit en såndär jobbig dag.. ontihjärtat dag.
saknar..


igår var jag så väck att jag inte minns ett jota. rätt cockerande efter inställning på noll effekt. lustigt det där...
aja, inte gjort mkt på sistone. spelat spel hos tomma med mina favoriter. dansade bugg på platens.
haha =) flytten springer sig närmare.. snart..

jag och nina har bestämt oss att vi ska börja nytt liv då. allt från noll.. bäst så.
resemål 2009? australien new york och korfu? inte helt fel heller om mamma bjuder med mig till thai i år igen.


har iof hittat våran Chili, en sann vänn.. bilder kommer upp på han.
annars så är jag allmänt ingenting. jobb o jobb består väl allt av nu..

krama mig, krama mig och säg att du inte kan leva utan mig..

Nytt år, nya möjligheter.

gott nytt år gott folk.. så nu är det 2009.

hann träffa joppe en sväng innan han åkte tillbaks till norge, planerade in en födelsedagsfest för han i slutet av feb.
min joppe, behöver han här varje dag.. inte en gång i halvåret...
"han är fan dum i huvet, ska jag slå han?"

jag är inte hel utan dig pluttis och tomma ♥

nyårsafton igår då.. jag jobbade 15h. var faktiskt inte så neggativt som alla tänker. tjöt nästan när klockan var 16.40 för att klockan gick så segt. men vips var den 23.40 och vi hann inte med alls =) kan ju iof berott på att jag jobbade med per kale hanna och madde. vi har rätt roligt när vi jobbar. 12 slaget  hann jag precis byta om till.. så tog jag med mina förberedda grejjer och gick ut garageuppfarten. helt själv, lämnade nyårsfirarna. ställde mig och väntade in.. 12 slaget käkade jag en sked linser, hoppade 12 gånger över en borste (måste köpa in kvast till nästa år) och stoppade i min 12 vindruvor. hade även innan hällt i råa linser i jackfickorna.. folket kollade lite konstigt på mig (konstigt?!). men det skiter jag. nu fick jag gjort det jag skulle.. sen var det bara gå in, ta ett glas skumpa och fortsätta jobba. som tur va var det rätt chill och jag fick kila hem!

både Nina och Tomma lyckades kunna ringa strax efter 12 och önska gott nytt år. jag fick även tag i mamma och överraskade mormor som jag antog var lika ensam som jag ibland kan känna mig.. strömma även in av lycko önskningar per smsav mina underbara vänner. härligt det där med mobil =) Sen kommer Alex in och gör min dag. Är så tokfull att han lyckas ramla när han ska göra mig sällskap i disken (efter det att han skulle visa att han kunde gå ner i spagat) skadar lillfingret och är arg för att jag inte kan sluta skratta =) .. haha ska bli roligt att se hur han mår idag.

nepp, nu kollar jag på barnen i bullerbyn, underbara är dom fan.. ska strax springa iväg till jobbet. Funderar starkt på att springa o köpa 2par frank dandy trosor innan. JAG ÄR KÄR. herregud att jag inte upptäckt dem innan.. bästa trosorna jag nånsin haft på mig... haha de kommer bli en dyr kärlek det här =)

fick genast äckligt ont i huvet så fort han skickat meddelande. läskigt det där. att han går in så djupt att han kan ge mig ont i huvet. Han skulle aldrig ansträngt sig för att skriva om han inte visste att jag va arg på han. det stör mig ännu mer.
men som sagt. nytt år nya möjligheter.. ska bara sluta hata först.

förresten. så är det en härligt underbar första dag på året. inte ett moln på himlen och om det inte hade varit kallt skulle man tro att solen lyste som den varmaste sommardagen. SÅ FINT ÄR DET.. tur att jag inte är bakis och inte får uppleva det här =)  jooobbbet kallar som sagt.. som alltid!