oh, förstår inte riktigt livet ibland.

jaha, teatern var grym, djup film om pedofili och fattigdom i frankrike. johan blev tyvärr sjuk, men nina va ledig och kunde hoppa in =) hann med lite vin innan, en paus med förfriskningar hade dock passat bra in i mitten. lite hårt att sitta stilla i 2h.
btw så hade de lagt undan 3 biljetter :o så hade kunnat bjuda med mig nån mer ;)
middag på hamlet och lite öl efter.. riktigt mys om jag får säga det själv!

därfefter blev det en "grattis till flytten" öl hos david&niclas.. utan niclas fast med patrik :) dom har hittat en stor och varm lägenhet mitt emot the champ.. blev massa spel i inflyttningspresent, så vi hoppas på många spelkvällar.
höll bort spökena första natten med mina stora sovbekymmer. va iof supermysigt, skulle kunna förklara med tusen ord vad det är som jag tycker om med honom, små saker som bara han gör utan att ens märka det. mitt hjärta..

japp nu är jag iaf ensam.. D har åkt på semester i thailand i 3 veckor.. lång tid :/ ..
måste reda ut en sak, vissa anser att det är fel det jag gjort.. men nej, det är ju inte så. så jag behöver inte vara en ängel.
ångrar inte en sekund att jag träffat G, han e en riktigt härlig kille, som jag redan saknar trots att det bara gått en vecka av 52.. Glad att jag endå hann spendera viss tid med han innan han stack iväg på sitt stora äventyr.  så det handlar inte om att jag är trög lr förstör för mig själv.
jag har inget fast , inget säkert jag kan lita på. så ja.. ja tänker fortsätta följa mitt hjärta. tills nån sätter stopp för det.
måste nog erkänna att D kanske inte är mitt öde trots allt.. men vad är han då?

nu ska ja till mormor hjälpa henne fixa gardinstång. sen blire grogg med esme, försöka gå novemberljusslingan, myyys!
igår var jag ledig kväll. så kollade fem filmer, tvättade och typ vägrade lämna sängen. skönaste på länge.
behövde nog lite alone tid där.. två veckor kvar sen är vi i barcelona.



alla dagars varför:

råder en sorts tystnad på jobbet. våran supermamma kanske inte finns längre. men vi pratar inte om det. vi beter oss som det inte finns där. för det går inte att förstå. jag väntar fortfarande på att hon ska springa in, sätta på en cappu och säga att vi måste ta en cigg tillsammans, berätta hur förjävlig dagen har varit och skratta tillsammans åt konstiga grejjer som hänt oss. sen efter att vi klarat kvällen med galans ska vi sätta oss, ta varsin cappu och prata bort timmar om killar&kärlek. såsom vi alltid gör.. det har inte hänt henne, om det inte är så hon är.. så vet jag inte om jag klarar att se henne.
just nu tänker jag fortsätta låtsas som om det inte finns.


oh, I still need you, but I don´t want you now.

precis kommit hem från jobbet
kom in 18 belgier och skapa otrolig försening på jobbet.. slutade 23.30 istället för 21.00 .. bajs..
Meeeeeen det ledde till att jag blev bjuden på deras teater "A la mémoire d´Anna" .. Lars noréns sista pjäs i hans triologi "moire de classe".. såå ja står på listan där på tisdag klockan 7 på konsert&kongress.. så tar med mig johan såklart som hjälpte mig massor med borden.. haha skitkul.. så ja kl.16.00 ska vi börja svepa lite vin så att vi förstår franskan.. och inte kan läsa den svenska texten..haha. kommer bli en härlig.. längesedan jag var på teater =)
så ja efter att vi tillslut fått ordning på allt beslöt vi oss för att slappna av lite.. lyssna på musik&röka, det vi är bäst på!
så ja.. vi har kommit fram till en del bra saker.. musik, skapar epoker, sluter epoker och ger bra mkt minnen.
även hur alfapet blir bra mkt roligare om man kör med sexrelaterade ord.. efter mkt skratt, hur patetisk man igentligen kan vara och att jag är braa äckligt snuskig =)
så..  givande afterwork, som jag avslutar här i sängen med en nattöl!

mamma♥ va på besök i fredags.. så jaa de blev såklart öl med henne,lotta och nina en sväng efter att vi gått igenom ett hårt pass alfapet med patrik david kim & niclas.. ja&nina hade en liten "vara för oss själva kväll" så vi ville inte riktigt sluta sitta på balkongen och dricka öl.. men tiden gick och vi va tyvärr tvugna :/ lördagen jobbade jag arslet av mig .. som vanligt. sjukt mkt folk.. jag kommer aldrig sluta förvånas!..

jag fick däremot den äran att ha söt här sista natten *yes, jag bor närmast rese*.. haha, jaa ja vill iof tro att det var lite för min skull oxå!!.. även om jag la fram det så 8-)  svårt att sova, sista natten i sverige på ett år, inte konstigt.. massa prat&mys istället. och nu sitter han på ett plan påväg till andra sidan jordklotet.
grymt tacksam för sista natten.. sängen var hemskt tom när han lämnat den imorse..
det man inte vet, saknar man inte. oturligt nog så är det nog tvärtom oxå..

kommer att sakna "mitt troll" massor iaf..

linköpingbynight är vackert..tyst...ödsligt och mystiskt. precis så som jag gillar det. jag är glad att jag flyttade "hem" hit igen... jag ångrar fan inget jag gjort.. även om jag saknar mkt av mkt som sagt.




dagens appråpå
: I´ts gonna hurt, but I´ll have to say goodbye.. på tiden säger jag bara.

oh, (åh) så ere fredag igen..

japp nu har ytterligare några dagar flutit förbi.. i onsdags så blev besöket hos esmeralda och leandro av, hannah min jobbarkompis hängde med.. drack lite öl och väntade in nina, illfärd till stan, snabbfixning och träffa nisse gabbe&packe hos honom.. där blev det mer alkohol och johan joinade oss så småningom. färd mot platens där jag lyckades ta ut 200 och tydligen tappa dem eller glömma dem i automaten. för ja hade dem inte efter det.. patrik fixade iof in oss gratis. (tack!) och vi kunde släppa loss på platens.

fick reda på att min jobbarkompis ljugit för mig ända sedan vi började jobba ihop. fett jobbigt att få reda på att hon haft sex med david.. inte hon, mitt jobb är heligt.. nu är jag bukis med min jobbarkompis.. genom min största kärlek.. usch.
synd att hon inte var den som berättade.. men men det var längesen.. hon kände inte mig och det är trevligt att vi hade sex med samma kille sammtidigt. USCH.

aja.. jag svalde det. tillfälligt upprörd bara.. kan förstå att hon aldrig fick bra tillfälle att erkänna på. dansade iaf och drack som galningar.. gabbe va lika söt som vanligt men drack visst lite för mkt. så jaaa.. han var jättemysig till en viss gräns då han va asjobbig.. haha men som sagt. jag har med de dagarna, och han tänkte att han skulle se till att få en jävla sista partydag då han åker om 2 dagar.. orkade mig upp till jobbet dagen efter trots att det blev rätt sent då det typ tog en timme bara att komma hem från platens.. ännu mysigare var det att det låg ett bakfyllemonster kvar i min säng när jag kom hem =)

torsdagen blev rätt slappisdag med spabad och ta hand om mig själv mys.. och idag kommer mamma =)
ingen aning om vad som händer idag mer än att jag ska träffa mamma på en öl ute iaf..
mys med nina ett tag antar jag.. lite skitsnack och vin lr nått?

jag mamma och nina har ju haft rätt roligt förr.. sälen t.ex hehe. lägger upp en assnygg bild på mamma.. hahahah älskar dig :D



dagens appråpå: hoppas jag hinner träffa mysmongot nått mer innan han åker.. unfinish buisness!

Oh, jah vem bryr sig om hundra år igentligen..

Jah, helgen har varit ett enda stort fylleslag. kanske därför jag inte kommit till skott förrän nu..
känns som det var sjuuukt längesen, för minnet är typ som bortblåst. haha

fylla osv


jag var verkligen bestämd över utgång i fredags.. så det fick det bli. Lockade Sara och Lis med idén och vi hade en förfest. Saras vän Becca var med så vi fyra utgjorde förfesten. farligt.. man ska inte göra sig iordning och dricka med tjejer.
Fyllan var ett faktum. När Lis ville köra kortspelet så blev det bara värre. jaah, minns taxin in till stan och att det tog mig circus en minut innan jag fick syn på han♥ i ett överfyllt platens (äh minns iof inte att ja träffa nån mer än de 3 ja minns) sen minns jag inte mkt mer.. minns hans leende, men inte riktigt var jag sa..
Minns att jag träffa en sötnos som jag verkligen ville träffa,
Minns även att jag träffade en gammal jobbarkompis.. dagen efter säger mitt minne att jag även hånglade med honom.. mitt i allt det där.. nu minns jag inte det riktigt längre.. hände det? (precis som den andra gången jag inte minns nått?)
Minns sen att han♥ kommer fram mitt i allt och säger till mig att vi ska gå hem.. och jag, vad jag tror säger till han som va så söt, min gamla jobbarkompis och lis att "nu ska vi gå hem".
VILKEN MAKT? ... jag står och raggar på en sötnos samtidigt som jag lyckas hångla med en gammal jobbarkompis och han kan komma och ta med mig hem.. fan så svag.

samtidigt som jag egentligen inte borde erkänna pga patetiskt intryck. så ger det mig så mkt.
Även om jag kan säga att jag hatar han, att han är dum, elak, behandlar mig illa.. som säkert är mycket sant.
Så vet han att jag känner så mkt mer än allt det där. Jag blir så svartsjuk så ledsen och så förvirrad.. Men det är först några dagar efter.. Då, just det tillfället får jag ur mig all min ilska, all min smärta, mycket av min kärlek och känner mig tillfälligt hel.



har du tur så får du upp ett hjärta...

Men ärligt.. tror inte jag kommer känna såhär så länge till.. Sålänge jag är sysselsatt, uppmärksamhetsmässigt så tänker jag inte på att jag saknar, då kan jag slippa känna saknaden efter något omöjligt. Så jag ska köra på bara..
så känner jag iaf idag :D

aaaah jag trodde iaf inte jag skulle kunna gå rakt på jobbet den lördagen.. herregud jag var nog fortfarande full. tokigt värre säger jag bara.. aja jag överlevde iaf. hem och fixa sig för att sedan hamna på förfest hos ninas jobbarkompis sofie. där vare några gamla stofiler från lj-bro blandat med tjejerna, så jag fick i mig första drinken iaf.. mot alla odds.. vidare till nån slags fest i en riktigt fin lägenhet på platensgatan.. folk som gick förbi stack in huvet genom fönstret och frågade om vi var på vernissage.. och när jag tänker efter så såg det fan ut som det. hehe.. fiint dock.
samtalsämnena var dock rätt sjuka och friska :p raka vägen till hamlet.. alkohol&skåål.. platens? nina drack vatten för att hon var för full.. jag söp ner mig för andra dagen i rad... pizza och hemfärd.


har hunnit med tacoooos&filmkväll med min sambo ;) glögg&spelkväll hos patrik, dödat våra katter som är världens största pain in the ass.. fått reda på att vi ska flytta 31 januari.. och ja. efter denna helg och den chocken så räcker nog allt för tillfället. söka lägenhet som ett arsle ska vi..
None
G flyttar på söndag, och han har inte ens hunnit träffa mig efter thailand.. synd, han var en mysig sovkompis.
vad hände med att det var onödigt att sova ensam? du kanske inte var lika "nån i närheten" beroende som jag var.
kravlöst mys, neheppp..


jobb hela veckan, till skägget&träffa esme/leandro imorrn.. förfesta lite, möta nina, hamlet dra med johan ut och gå till platens. sweeet. på torsdag spelar dead by april på platens. tänk den som hade råd att gå på det då? bajs...
fredag snackar nina om utgång.. mamma♥ kanske kommer :D lördag&söndag jobbjobbjobb..

promenad och beundra novemberljusen bör göras snarast. jag är på myshumör sa jag. synd bara att jag är lat... :/


dagens appråpå: sa ju att du inte skulle ringa. din oärlige jävel.

oh, kort uppdatering =)

myysdag igår, fikade med talin&alicia, sen gjorde även emmie bengan&nina oss sällskap. Alicia är världens sötaste bebis. jag lyckades.. den enda förutom talin. få tjejen att somna i mina armar!!! jag är förälskad. jag ska kidnappa det lilla krypet och rymma nånstans. hon är bäst!

en sjukt stressig jobbdag följde, full matsal, vilket som såklart inte är ovanligt på hamlet nuförtiden. sen kväll slutade med öl och babbel med johan&patrik.. kom fram till massa viktiga saker och skrattade/delade med oss massa roliga minnen =)
har iaf utökat min att göra innan jag fyller 30 lista (förut va det 20år men jaja)
utökning: -ha orgie, -ha sex på en toa under en fest (igen!), -ha sex med en clown.
haha.. mm de blir nog bra det där. johan lärde mig iaf mitt nya motto.
-Hellre ber jag om ursäkt än ber om tillåtelse =) ..

kom hem halv fem. slockna inte förren en timma senare och upp vid halv elva. inte ett dugg bakis. jobb lunch oså nu jobb kväll. livet är allt bra hårt. men ledig fredag och lördag kväll iaf.. då blire party mina nära&kära=)
mer southpark åt folket btw!!!!


dagens appråpå
: så, jag har kommit fram till, att det får helt enkelt inte bli konsekvenser. jag ska fortsätta leva för dagen.

oh, jag orkade visst lägga upp bilderna=)

Thaibilder upplagda på facebook=)

album1:
http://www.facebook.com/album.php?aid=180870&l=1d48f&id=704605383

album2:
http://www.facebook.com/album.php?aid=180873&l=07281&id=704605383

album3:
http://www.facebook.com/album.php?aid=180875&l=7c4ad&id=704605383

dagens appråpå: räcker de inte med att jag skrev igår? =)

oh, att jag orkade =)

jah, nu ligger jag här. slappis dag. va iof uppe vid nio, skulle till salongen och fixa naglarna. jah man får ju lida pin för att vara fin. köpt pepparkakor och mjölk, det bör man äta såhär när de börjar bli kallt. supermysigt ju!
annars så finns de inte så mkt positivt med kylan.. förkyld och dan har ja hunnit bli med :/

btw, så orkar ja inte skriva så mkt mer om thai. en underbar familjesemester. var lagom brun när jag kom hem, resan gick bra och jag överlevde =) hade massa ladyboys i bangkok som gjorde manikyr pedikyr och toppade håret på mig.
"oh you have so sexy hail, just like me!" haha, de är bara för roliga. tokshopping på weekendmarket, nattmarknaden och MBK. (sistnämnda är ett gigantiskt varuhus).. montien var lika lyxigt som vanligt, jag och brorsan var tokimpade över att vi bodde vägg i vägg med sviten, annars sysselsatte vi oss med att ta tokiga bilder, simma i poolen eller sitta på barer och dricka öl =) (brorsan höll sig till redbull , som han blev som besatt av.. undra vad det var  i igentligen).. haha nina har fått sitt tomma kort och hamlet har inte sagt ett ljud än.. min styvfar försökte va snäll och posta mina vykort åt mig.. SOM INTE VA KLARA.. haha nina trodde ja va sur och på hamlets står det "hej, jag lever på thaiwhiskey och cola, nu ska ja iväg och åka speedboat." sen hann ja inte skriva mer.. haha.. låter skapligt lustigt =)

annars så har dagarna gått undan. imorrn ere en vecka sedan jag kommit hem.. hårt jobbande helg.. men jag har haft turen och jobbat med bra människor. ena dagen körde kockarna mys-stuket och tände stearinljus och släckte lamporna i personalrummet, andra dagen satt jag och bartendern och skrattade av övertrötthet i flera timmar i hopp om att orka städa. jag trivs.. trots att vi även hunnit bråka och skrika på varann denna helg med, måste iof erkänna att jag varit en bitterfitta fre-lör.. men jag hade närhetsbrist och tyckte allt va piss.. så jaaa ja skyller på de =)

privat sätt så har den varit bra.
i fredags joinade jag patrik nina kim&nisse på deras förfest (efter jobbet) .. det såg mer ut som en efterfest, så efter att tappat de flesta drog jag och patrik till hamlet. drack mjölkig lakritspuck och babblade på, slutade med platens och lustiga människor. men de va trevligt =) skickade iväg några fyllesms utan vidare lycka... damit.
efter min hårda lördag så va ja i valet&kvalet ang utgång. smsa runt lite och kollade läget, vilket var hopplöst.
men olyckan blev kort. mysigaste natten på väldigt länge. förstår inte hur jag kan leva utan honom?
men som sagt, jag gör ju tydligen det. jag blir bara tillfälligt förlorad varje gång han håller mig så hårt att jag undrar varför han låter mig gå.  jag är iaf glad igen och det är huvudsaken.

letar förgäves efter flygbiljetter till barca den 11.. verkar som vi får åka 10nde. hur ska ja lyckas fixa så mkt ledigt? .. ååh:/
i veckan blire jobb.. utgång lördag tydligen, försöker även pricka in lite när&fjärran spel.. haha ja e en loooser för sådant.
tycker om att lära mig mer.. allmänutbildning är toppen=) och jag vill slå patrik en gång till såklart..mohaha :p
hoppas även fennie har tid för en övernattning, gabbe har tid att träffas innan han flyttar, talin& alicia har tid att umgås såklart, att emelie & jag tajmar in nån gång båda kan och att lis kan festa med oss i helgen =) kommer säkert komma på massa mer grejjer jag hoppas.. men vi slutar för tillfället!


"I lied. I'm not out of this relationship. I'm in. I'm so in, it's humiliating because here I am begging. Ok here it is: Your choice, it's simple: her or me. And I'm sure she's really great... But, I love you. In a really really big, pretend to like your taste in music, let your eat the last piece of cheese cake, hold a radio over my head outside your window! Unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me. Choose me. Love me!"
avslutar med ett underbart citat.

dagens appråpå
: ge mig energi att lägga upp bilder nu då.. blää

oh, så har vi den dagen på månaden då vi känner såhär.

skrev världens längsta deppigaste sjukaste blogginlägget nyss. tog ett bra tag tills jag formulerat allt rätt.
sen tog jag bort allt. u cant always be on top! och ibland tar jag ut det på fel person.


idag ska jag sova själv, ta hand om mig själv och bara bry mig om mig själv.
sen är jag myssugen. mys med nina står på listan imorrn. säkert dricka alkohol och prata om andra mys.
i helgen blire bara mys och jobb, skönt. ska berätta massor om thailand bangkok och min semester.
visa massa bilder. mysa med sötaste tussan och världens bästa bejbi. vad är kärlek om inte det.


förlåt. gånger två.


dagens appråpå: mitt intatuerade hjärta säger nog allt jag inte kan säga själv.