vi är dom som i slutet får varandra.

ja mår rätt bra. mkt jobb, mkt slöseri med pengar men inga tankar.
lite nattbadande i förrgår gjorde oss glada ett bra tag. superhärligt.
trodde aldrig ja skulle kunna klättra upp för stängslet.. där ser man.biljard öl och bada.. det krävs inte mkt för att vara tillfälligt tillfredställd med livet.
jag hoppas det blir Liseberg på onsdag.. lite mer livsnöje =)


australien inom kort. jag längtar.. lite nervös inför en ny världsdel och spindlar.. men de kommer nog gå bra.


alla som behöver mig vet var jag finns, men jag kan inte hjälpa om man inte vill ha min hjälp..
jag vill hjälpa dig att må bra helt enkelt..min dator tog livet av sig häromdagen, men jag lyckades återuppliva den. dock så formaterade den sig själv så den är som pånytt född.. synd med alla bilder. tur att jag har massa album på face..

för att jag hatar när måsarna skriker.

hur kan man överleva utan att drömma?

jag har massa drömmar. alla har lyckligt slut och inners inne så är jag även hoppfull över att dom kommer slå in.
hälften vågat hälften vunnet. glaset är aldrig halvtomt, utan halvfullt =)
det är så man ska se det va?

kan nån förklara för mig hur jag kan vara kär i som jag inte existerar längre för?
en som jag träffat under sex års tid men kommit fram till att jag inte egentligen känner alls?
en som jag föll så hårt för men som sedan visade sig inte vara alls han som jag egentligen föll för?
nej, jag förstår inte varför jag måste inbilla mig att jag inte kan glömma. det är väl inte så svårt..


vad är en madeleine som inte kan se alla som gör henne riktigt glad och aldrig ledsen?
det är riktigt jobbigt att jag bara för tillfället minns allt bra. allt jag älskade med just han och dom gångerna han behandlade mig underbart. jobbigt att jag saknar just dom tillfällena och är blind för alla gånger jag gråtit sönder mig.

hoppet dör aldrig. men tillslut blir det realistiskt. jag blir inte yngre och jag kommer defenitivt inte bli lyckligare om jag fortsätter såhär.. hallå bebis hus och volvo var planen va? :D

snart är jag gammal nog att bli desperat på match.com


syns då va!

pinsamma filmer va..

såg nyss en film där toaletten pajjade så tjejen tog sin bajskorv vira in den i papper och stoppade i handväskan.
sen när killen skulle ta upp bilnycklarna ur väskan rullades pappret upp. Jag skrek av pinsamhet..
klarar inte av att se sånna saker. pinsamma,generande, saker man rent av dör av.. lustiga sexscener, personer som gör bort sig.. haha herregud..


nu har jag garage till ville och så har ja fått lön. den blev typ dubbelt av vad jag trott så jag behöver inte leva snålt. skönt.
på fredag jobbar jag 15h i sträck.. nått jag redan nu grämmer mig för.. usch så jobbigt. lördag blir det utgång för lilla alfred fyller 22 =)

alla bilder är uppe och folk kan sluta tjata.. skööönt!! nepp,sängdags. blir lite shopping på stan imorrn med sis vare tänkt=)

nattis!

got to get it of my chest.

kände för att höra av mig häromdagen.. egentligen skulle jag nog vilja prata, babbla om allt lr inget.
men jag blev osäker. Ligga? .. hur kan jag saknar dig bli till ligga?
jag behöver inte ens sex.

så nu var det sagt. jag behövert inte. det har jag nog bevisat by now. sjukt.. jag kan tänka väldigt mkt på det och prata väldigt mkt om det. men jag nöjer mig inte. får jag inte det jag vill ha så skiter jag i det. allt eller inget.
kan lika gärna börja om och spara mig med allt sånt tills jag gifter mig.
jag gör nog så..


dagen har bestått av massa jobb och en bra stund framför vegas för att tillslut sluta med en stångåpromenad efter att vi fyra beslutat att vi var alla för mörkrädda och kollade för mkt på skräckfilmer för att våga gå ensamma i mörkret i vidingsjö.
den enda karln bland oss sa att han skulle springa först om det kom nån.. så det kändes inte som trygghet =)


börjar fem idag.. ska nog sova bort hela dagen. slutar med nattpromenad med saris. en promenad om dagen så får du bort magen... nytt motto! australien om mindre än sex veckor nu va? hej semester, jag längtar.när jag kommer få bra kondition.. kommer jag fortf. bli så jävla röd om kinderna ?
:$

festivalbilder uppe, roadtrip bilder imorrn kanske? godnatt..

lördagkväll i soffan atm.

hade ett gäng 70-80 åriga damer på besök i restaurangen idag.
Varfpå de undrade om jag inte fick ont i armarna så mkt som jag bär.. ryggen tar mest stryk förklarade jag.
Men lite massage sen är man på topp igen. Den minsta av dem frågade då om jag hade nån att komma hem till som kunde ge mig massage.. (privata frågor här) Nejnej, inte så mkt som jag jobbar skyllde jag skämtsamt med.
-Men du som är så vacker.. du borde ju ha minst 2 :)
haha hon gjorde min dag.. generad som jag blir då jag inte kan ta komplimanger tackade jag för mig och smet iväg..
vem behöver en karl, när det finns söta äldre damer?

Häromdagen gjorde jag en makaber upptäckt.. kom hem fortfarande full i fredags förmiddag, satte mig på toan och se där.. det som förr bestod av mysigt ovårdat stubb efter min tid som eremit var nu nått slags konstverk.. kort sagt muttan va typ halvt skinnad. ja hade ungefär struntat i bikinilinjen och gett mig på mitten diiirrr..
ursäkta den ordagranna förklaringen.. men jag var tvungen att dela med mig av detta. hur kan man inte minnas nått sånt?

kort sagt så beslöt jag mig för att fira ninas sista dagar på semestern att ta några glas med henne..eller rättare sagt. vi shottat ihjäl oss var mottot.. efter oräkneliga shottar av grön chetraus, mintu, fernet, goldstrike och jäger.. så tappade jag minnet..

vaknade inte hemma i fredags morse och undrade hur jag kom från förfesten.. hade jag nycklar? hade jag tagit mitt ansvar? varför har ja inte kontokort legg? var är nina? frågorna var många.. men efter telefontrakasseringar av mig till några få människor vid åtta på morgonen så kom det fram att jag trots allt inte gjort nått ödebestigert misstag..
kontokortet o legget var kvar i jackan på jobbet. jag hade låst och tagit någorlunda ansvar med hjälp :) och jag hade inte varit för mkt pain in the ass mot mitt sovsällskap.

tack.. jag ringde därefter angel och frågade om ja hade haft kul. varpå hon skadeglatt förklarade att hon aldrig sett mig så full och att jag hade varit asglad,ledsen, hispig och lallat runt på stan. braaaaaa där.. nån som jag träffade som jag inte minns? ja.. det återstår att se och höra..ibland måste man släppa loss. bra för själen.. gick spåret i vidingsjö igårnatt vid 3 tiden med per. himla mysigt och värt. ska vi börja göra varje dag.. bra där pelle :D

tvätten är snart klar och jag ska orka ta en promenad till sis som har fest. funderar starkt på att ta bilen och va spiknykter.
eller ett glas och gå hem eller så vet jag inte. nått blir det iaf. ska bädda sängen och städa lite nu.. så att jag blir glad när jag kommer hem iaf.

festivalbilderna får jag väl orka lägga upp nu.. snart =)

jag och ville mot världen, det kallar jag kärlek.

im good im gone. passar rätt bra just nu.

det regnar. ligger halvnaken rakt över sängen under tystnad i totalmörker.. i linköping.
dagen har bestått en stor del av bilåkande. åkte lite mer än 45 mil förut.. själv, sjöng halsen av mig till olika låtar, satt ute i regnet och blev dygnsur, halsade kaffe. allt det plus väldigt mkt omkörande gjorde att jag klarade resan, rätt stolt då jag snabbt blir trött på motorvägen.. men icke. jag och ville♥ mot världen!!

jag har förövrigt förlorat min mobil och fått däcket pajjat. bytt till reservdäck mitt inatten och spenderat förmiddagen med att leta öppna verkstäder i rosengård. haha..... gårdagen spenderades i niklas säng. jag och simba turades om att byta sovställningar hela dagen.. slutade med att jag fick röda ögon och en hårig väska..

missade massor i malmö... gjorde aldrig stan, satt aldrig på lilla torg, testade aldrig nya båten, var aldrig på etage/skeppsbron.. kort sagt så var det mkt jag inte gjorde. så måste planera in en malmöresa till i höst.
önskar nytt ressällskap??

borås.. finns det mkt att säga? grappar, vi lär ses snart igen va? sis är nog inte off på att hänga med iaf =)

har massa fina bilder att lägga upp.. från borlänge sthlm borås falkenberg ullared varberg halmstad tylösand malmö och köpenhamn, dontkillme om jag glömt nån stad =) .. hoppas jag hinner lägga upp bilder imorrn..

spännande att se mitt sommarjobbschema. gonatt?