panik.

lyckades gå igenom en hel dag utan underkläder igår. skönt.
vintervärlden är fin,men jag har ingen lust alls att ta kort.. synd.
ryggen gör ont efter all jävla paketinslagning och det känns inte bättre heller när alla verkar vara så jävla otacksamma.. gör mig bara förbannad och inte alls julig..
mitt narr består av en trasig julkula och fult gräsglitter i hela håret.  jag är anti ska ni veta.

jag tycker om att ge, så låt mig göra det. köpa våra irland biljetter i januari.. weeii

träffade förresten godingar idag, det värmde. massor.
sjötorp är nog finaste platsen på jorden.

så nu ska ja ge mig ut i natten och göra julens bästa julängel! sen ska ja dricka lite varm glögg och hoppas att julen är full av mirakel.. God jul.. tänk även på att man ska vara fin rakt igenom, så fina underkläder är viktigt!!!

jobbigt att ha ont i hjärtat.

this is the way you left me..

såg nyss newmoon i min solstol framför tvn..
förstår inte, vem fan är edward? klart bella ska ta jack.. fattar inte vad som händer med världen.
edward är en jävla tönt. ja hatar han!!!!
Hejja Jack!ibland önskar jag att ja visste bättre, och borde lära mig. Känns som halva livet varit bortslösat likt en dröm, suddig sådan.. försöker fortfarande fånga mitt lyckliga slut utan att veta vad som igentligen gör det.

jävla ikea, jävla jobb, jävla lådor, jävla nikotin, jävla kaffebryggare, jävla skit helt enkelt.alicia var sötaste pepparkakan ja sett♥


ja har sagt tills på söndag kväll och jag tänker hålla det. upp om några få timmar, ge mig drömlös sömn tack.


Mika - Happy Ending

Sen på tal om nått helt annat så känns det rätt allmänt tomt. Vet inte riktigt hur ja ska beskriva saknaden.
Kanske saknar att vara prio 1 ?

inflyttningsyr =)

när ja vaknade imorse (läs lunchtid) var ja sådär härligt nyinflyttad att ja kunde resa mig upp ur sängen, spatsera omkring utan att sätta på mig något, efter lite kyla lyckats gräva fram nått som värmer. Håret var sådär härligt rufsigt som det är när man duschat på kvällen innan man lagt sig, och luktade så gott som när man har gott schampo och nytvättade lakan. Bara en smula ansträngda muskler som visar att ja är dålig på att aktivera dom i vanliga fall.. Sätter på tvn (inte hittat dosan än) och slår mig ner i solstolen med resterna från gårdagens lyxmiddag. Hej Bielkegatan!

Yes, mina söta flyttgrabbar och jag hämtade hem mat från "tapas" igår (en av mina nya härliga grannar). Dagen har fortsatt i en lugn "Plocka upp saker" anda, och än ser jag inget slut. Efter att fastnat med blicken i fönstret på en söt kille som gick ut och gick med sin hund så bestämde ja mig för att de va dags att gå till priso och inhandla inför kvällen. Lyxade till det igen med fiskbullar till middag och lyxmacka med advokado mozarella tomat och kyckling macka till frulle imorrn. 

Måste även tillägga att jag känner mig hemma i konservavdelningen, det är som ett lugn att gå omkring och kolla på alla konstiga konserver. Mm.. skulle ja varit ett livsmedel skulle ja nog vara en konserv (om de räknas som det.. ja minns inte lektionerna i det ämnet :p) Ja det är viktigt att visa att man ibland yrar en hel del. Som igår när ja brast ut i asgarv när vi höll på att skruva ihop sängen.. där hade ja gått o undrat varför i helvete ja stank fisk om fingrarna, tills ja kom på att just fan, ja åt ju kungräkor till middag :D:D hahaha grabbarna skakade på huvet åt mig :)

Snart blir det att hämta bilen i jägarvallen, sen ska ja åka hal väg till mamma imorrn, kommer dö utan abs bromsar... tänk på mig!! .. efter det så fortsätter vi till sälen. Lite mys med familjen och sen rock med grabbarna hela helgen. Aja, spotify krånglade därför ja skapade mig en paus i solstolen =) Nu ska ja fortsätta och må jag icke krossa mer glas :/


Dags att börja skriva lista inför ullared. Kan börja med diskställ och dörrmatta =)
oså är det juuuuuuul snart :D:D:D:D julmusik va? :D vi kör på det.