oh, vågar är lata:)

ja kan va rätt seg ibland, men får skylla på att ja e våg, så ja har rätt till att va lat? :)
appråpå våg. hett horoskop ja hittat:

Hennes sexliv:
Nyckelordet är drama. Vågkvinnor njuter av att se sina älskares reaktioner och därför förbereder hon därför deras natt ordentligt med rätt belysning för hennes underbara kropp. Och efteråt tycker de om att få veta och höra hur mycket deras älskare har njutit av att bedriva älgskog med dem.Hon föredrar att gå långsamt tillväga. Vad finns det när allt kommer omkring för anledning att  skynda sig? Natten är gjord för kärlek.
Hon njuter av allt förspel inbegriper det verbala. Det är en god idé för en man att sticka in några rader från en kärleksdikt om han kan göra det på ett säkert sätt och inte stakar sig när han ska fram med den. Hon förstår att förförelse är en konst, inte ett kroppsligt överfall. En verklig framgångsrik session i sängen är en ömsesidig triumf.
Hon är ingen fästning som skall tas med våld.
På grund av att hon är säker på sin sexualitet kommer hon ofta att försöka understryka den och vara utmanande på oväntade sätt. Om du vill kittla hennes känsla för drama så försök för all del med ett takspegel. Eller med särskilda ljuseffekter. Hon njuter av att ligga framåtstupa medan en älskare liderligt masserar hennes nakna rygg..och andra väl valda delar..så länge du har hennes kropp i centrum.
Kvinnor födda i detta tecken har en ovanlig kontroll över sina vaginalmuskler. De kan dra samman dem och hålla fast en mans lem i deras grepp. De är till och med så skickliga att dem klarar av att ge sin man en orgasm med just denna teknik.
En varning: Håll händerna borta från hennes hår när ni har oral sex. Hon är extra känslig för varje dragning eller ryck i hennes hår. Väck heller inte henne på morgonen ty hon älskar att sova och glöm inte bort: Var aldrig djurisk.Hon finner det mycket lätt att säga ja när man nalkas henne på det rätta sättet-och jag menar Ja till vad som helst. Men hon kommer att säga Nej till den man som vältrar sig över henne som ett brunstigt svin. Hennes kropp söker kanske sexuellt överdåd men hennes sinne kväver moderation.
Avgjort Nej-Nej: Försök dig aldrig på det i baksätet på en bil på en utsicksplats. Du slösar med tid och du kommer förmodligen att förlora flickan.
Vågen kommer att dela sin älsklighet med var och en som uppskattar hennnes skönhet.Hon dyrkar sin egen kropp och tycker den är gjord för att ses och beundras......ofta leder vågens självbeundran till narcissism- ett tillstånd i vilket hon stimulerar sin egen kropp. Skillnaden mellan en som onanerar och en narcissist är psykologis; den sistnämnda är faktiskt kär i sin egen kropp medans den som onanerar utför handlingen enbart för kroppslig njutnings skull.

kommentar:
HAHA?! visst finns de vissa delar som stämmer, men nån gång måste de ju va hårt, o nån gång måste man ju ha sex i bil :)




me&wenche




min söta chef hade visst råkat sätta in pengarna nån annanstans, så ja fick pengarna efter mitt besök.
nagelsalongen besökte vi visst med förra veckan,  planera även naglar, o klipptid inför studenten. viktigt.
va en del kubb förra veckan, de tycker vi om! jag är kung på kubb, haha lr hur?!
förra onsdagens utgång vet ja inte om ja vill minnas, för minns gör ja fan inte. ruskigt onyktert.
men ja o stumpan har aaalltid kul! så en riktig röjjarkväll!! på fredan vare mysfest hos mig, supertrevligt.
grannen under hade med fest så vi minglade vilt  upp/ner. lördan var den efterlängtade dennis 20 årfesten.oj vilket vackert hus. *ge mig rik karl så vi kan göra om huset lika mkt?!*
supertreevligt, synd bara att de slutade som de gjorde. ord ja ska bära med mig från festen:
"det kommer gå bra för dig i framtiden tjejen, riktigt bra!"
husesyn hos joppe,  myys. kommer bli bra de där bejbi! sen gulan/55an.
ja o lis, lyckad kväll som vanligt. haha en hel del fulande dock, sluta me att vi träffa en sthlmare som bjöd på taxi hem. haha SCHYSST! hans försök att dra me oss på festen sluta dåligt dock ..
"men ja måste upp till min syster som ligger o sover o tror att ja redan e hemma" ..haha  TUR att lis fattade att ja ljög annars skulle ju hon fråga vilken syster de va som ja hade däruppe.. hahaha!´

nu är vi inne i mitten av den kortaste veckan!
haft elsäkerhet äntligen med, fan va ja e teknisk me mina långa naglar osv :p
KARLGÖRA.  nu förstår ja varför de har hårda fingertoppar !!
leeedig ons/tors/fre.. måste råplugga. jobba imorrn.

Sexparty hos angel ikväll, party then platens?!

FREDAG- ROADTRIPP!! ja jonas freddy ida o tomma!!  faaaaan va naaajs!
förfestande, stan - björnes(krog) där TAKIDA spelar, weeiihooo
lördan, solande , lek, grillande, öl , kubb, kaffestugan? hahahah :)
fan vilken helg som väntar oss ;D
träffa emsan o alla andra!! kulsomfan!


hm, lagt de där me hetingen på hyllan sålänge. haha vi träffas när vi träffas, thats it.
den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge?!


slutord: pollenallergin har kommit igång MER nu. maj gåd, va uppe o tjuva tabletter hos kusin häromdan, haha fyyy va jobbigt!




Kommentarer
Postat av: Poya

Hej hej!

D va inte igår... hihi

2006-05-25 @ 14:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback